Tuesday, March 19, 2013

Jom bersenam!!

Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh!

Bagi salam penuh, sila jawab penuh-penuh tanpa segan!! :D

Mood gembira, sebab hati gembira, ada masalah? Mestilah ada!! Tapi kadang-kadang, kita harus pura-pura gembira, pura-pura kuat, sebab ramai yang sedang memerhati, dan kita tak tahu, dengan kepura-puraan dalam menjadi gembira dan kuat, orang lain pun akan turut sama gembira dan kuat, betul tak?

Fake it till you make it!! :D


Tajuk, bersenam, maka F nak kongsikan video kegemaran F untuk bersenam, hatta di dalam bilik, kat hostel, bila-bila masa pun boleh buat, terutama, untuk orang yang sering beralasan macam yours truly - hujan nanti demam, panas sangat nanti hitam, kasut sukan tercabut tapak nanti tersembam dan lain-lain.





Macam biasa, siapa yang follow F kat Twitter, takpun berteman dengan F di Facebook, mesti tahu, F gila Cassey daripada blogilates!!



Dengar tak Casse cakap apa, "DO IT RIGHT NOW!!"
Atas tu, antara contoh senaman boleh dibuat di dalam bilik anda, kat hostel tu. So NO MORE EXCUSES!! :D




F juga follow Instagram TribeSports, yang mana, keluar pulak gambor "50 squats NOW!!", "100 chair dips, NOW!!", maka guwa yang cuba nak hidup sihat dengan nutrisi dan senaman ni, terus TERbuat workouts mereka pulak.




Okey, sampai kat sini je!! Daaa~~~













F cakap :

Target 38kg otot woh!!