Wednesday, January 2, 2013

Jom jumpa Amalina Peter!





Apdet ringkas di musim final exams.

Kalau korang follower setia blog Amalina Peter, korang mesti selalu berpeluang membaca kisah-kisah hidup kak Mel, life style yang luaarrrrr biasa dan ayat-ayat yang selalu berunsur positif dan memotivasikan kat blog kak Mel.


Jadi, inilah peluangnya untuk korang berjumpa sendiri dengan kak Mel, bertentang mata, insha-ALLAH, boleh ambil gambar bagai.


Macam mana?? Jom ikut aku ke :




Alhamdulillah, sekarang dah semakin gempak, baru je dinobatkan President's Team Gen-H (generasi dalam Herbalife yang berumur bawah 30 tahun) pertama di Malaysia dan Asia Tenggara. President's Team ni, peringkat di mana kak Mel dan suami menjana pendapatan lebih RM100,000 (RM110,000 bulan November 2012), dan mempunyai organisasi tersendiri di Malaysia, dalam membantu orang ramai lebih sihat. Organisasi mereka biasanya terdiri daripada para pelajar universiti, di seluruh Malaysia, SUBHANALLAH!



Pernah juga disenaraikan dalam Top 5 carian Google, masa tu income mereka dah pun mencecah RM30,000. So, guys, let's get inspired, shall we? :)




SMS / Whatsapp 0133150053











F cakap :

Finals.

No comments: