Saturday, November 10, 2012

Mencari pendapatan sampingan?

Assalamu'alaikum warahmatullah!

Mood bahagia lalalala, sebab naik semangat, alhamdulillah!! Entri ni sebenarnya ditaip pada 31 Oktober, suatu pagi, jam 2.00 pagi sebenarnya, badan cergas otak cerdas, pekena aloe + teamix + N-R-G tadi, terus laju buat macam-macam. Dah alang-alang wifi UIA baik hati, laju gilos, ye la orang lain semua dah tidur, ko ni pekehal tak tidur-tidur lagi hah??


Oh, F, just cut the crap and move on to your points. Orang semua tengah tak sabar-sabar nak tahu macam mana boleh jana pendapatan sampingan, oh cepat-cepatlah bagi tau weh!!



Oh macam mana ye?? Tak banyak boleh diceritakan kat sini, sebab anda kena pergi sendiri dengar dan lihat perkongsian dua pemuda yang errrr, tak pastilah single lagi ke tak. Baru berusia dalam lingkungan 20-an, tapi tiap-tiap bulan duit masyuk, RM 10, 000 ke atas!! Subhanallah!! Macam mana dorang buat tu??


Haaa, silalah rujuk poster di bawah untuk keterangan lanjut.

Khas buat orang-orang di Utara Malaysia, Kedah, Perlis, Pulau Pinang. Orang Perak dan dari negeri-negeri lain nak pergi pun boleh, untuk belajar, tapi pengangkutan sila tanggung sendiri ye. :)


Kalau berminat, sila bagi tau F cepat-cepat sebab nanti boleh tempahkan tiket EARLY BIRD!! RM 15 sahaja, tapi kalau terlambat, oh jangan risau, masih boleh beli tiket pada hari kejadian, tapi dah jadi ANGRY BIRD ye sayang, RM 25.



Tak rugi dengar sebab anda akan diajar pelan pemasaran yang cukup mudah dan boleh diaplikasikan. Boleh tanya F apa-apa je yang anda nak tahu, F cuba jawab. Tapi insha-ALLAH, dah pergi perkongsian tu, boleh dapat lagi luas pengetahuan tau. Lagi lengkap la, andai F tertinggal apa-apa maklumat.



Makanya, call/SMS/Whatsapp 0133150053 ye!















F cakap :

Mid-sem exams belum habis lagi tau!!

No comments: