Wednesday, October 31, 2012

Tukar lemak jadi duit!!

Assalamu'alaikum warahmatullah!

Apa khabar semua? Semoga ALLAH memberkati setiap pekerjaan kamu ya.

Bukan nak cerita ada crush baru yang ehem-ehem-ehem siap BFF nak bawak jumpa dia, sebab rumah crush baru dekat dengan rumah BFF, ah abaikan saja, bukan itu motifnya aku nak taip entri ni la.

Nak cerita ni...


Tengah mencari orang-orang sekitar Kuantan, kalau ada kenal ayah, emak, abang, kakak, jiran tetangga, saudara mara sepupu sepapat, kawan-kawan baik, yang ingin turunkan berat badan, pada masa yang sama berpeluang menang wang tunai, haaaa, silalah cari cik Fikah Mus ye.


Ni kes malas nak taip balik, sebab dah taip panjang-panjang kat Muka Buku ku, maka kita kopipes aja ya. Kopipes status sendiri okeyla kan. Hehehe.





Bismillahirrahmanirrahim.

Haaa, siapa kat sini nak tukar lemak jadi duit??
Jom sertai Weight Loss Challenge, 
anjuran My Health Smart Club ( Herbalife@Ziedazzle), Kuantan, 
untuk bulan November ni.

Kalau anda sertai, anda akan dibekalkan dengan:


- goodies bag (artikel, magazine, CD pasal lose weight)


- sarapan pagi sihat utk sebulan


- coach ajar taktik penurunan berat berkesan


- ada aktiviti senaman 'fun' dan santai pada hujung minggu


- persaingan sihat; result akan naik sekali, 
2 kali ganda dari diet sorang2, sbb akan rasa lebih bermotivasi


- boleh kongsi tips dari orang yg dah berjaya turun 15-20kg




TOP 3 bakal memenangi hadiah wang tunai tau!! Tak nak keeerrrrr??




Daftar sekarang!!


Tarikh tutup penyertaan : 
2 November 2012


[eh, dua hari je lagi tu!]




Call/SMS/Whatsapp :


0133150053


Takpun, isi borang kat atas tu, kat ruangan extra info tu, 
silalah mention pasal Weight Loss Challenge tau!!




Bagi tau semua orang tau!! :D
Nanti F akan setkan appointments ye. :)
F cakap :
Allah, kuatkanlah diriku utk lebih kuat berusaha.

No comments: