Monday, February 20, 2012

Tolong saya.

INI SOALAN SERIUS dan BUKAN MAIN-MAIN.


Kalau anda salah seorang yang sedang membaca entri F ini..tolong F kejap.



Adakah aura "suka" dapat sampai kat orang yang kita suka..?
Yelah, kalau kita suka orang tu, agak-agak orang tu boleh rasa ke tak kita suka dia?




Susah main bab hati, jiwa dan perasaan ni.












F cakap :

Semua orang pun ada masalah.
Terpulang kepada diri masing-masing macam mana nak terus kuat..
macam mana nak hadapi masalah tu.
Yang pasti, ALLAH kan ada.
Manusia mana mampu bantu tanpa izin DIA.
Ingat tu.

7 comments:

Cik NurulZaty said...

kalau aura suka tu kuat..mgkin si dia turut merasakan kesukaan anda pada dia. hee

WizardNox159 said...

Not sure jugak. But if you're really sure he's the one for you, doa kpd Allah supaya pintu hati dia dibukakan. :)

But of course, Allah knows best. Maybe skrg kita rasa he's the ONE and the best. Tapi skop kita tak luas lagi, still confined within this environment. Later on in life, we'll fine someone better and think that he's the ONE.

WizardNox159 said...

*find. LOL

sri said...

i think aura tu boleh sampai. macam bila kita usha org and then org tu menguap, then kita pun menguap sekali. i think those auras are kind of similar. :)

Lisa Grint said...

I'm with Sri. Hahaha :D
Rasa boleh tahu jugak kot

yana said...

boleh tahu F. kawan yana kata, cara mata kita pandang crush kita pon dah lain kalau compare dgn cara kita pandang org lain. :DD

Far said...

aku tak rasa Cik F ni sempat ada eye contact pun dengan 'orang' tuh Yana.

Maybe when you're avoiding the eye or the way you act around him contact is where he get the hint that you like him?