Wednesday, February 1, 2012

Syukur.

Alhamdulillah.


1. Duduk kat rumah, makan best-best-best, dibuli Ammar Aiman setiap hari.


2. Dah 22 sejak 28 Januari. Syukur sangat. Hadiah best, dipeluk ahli-ahli keluarga, dibelanja makan, dibawa berjalan-jalan.


3. Keputusan semester lepas, walaupun tak lepas target, cukup memuaskan. Allahuakbar! Rasa nak senyum je sepanjang masa.


4. Henset Sony Ericsson yang dah lebih dua tahun berkhidmat, belum dapat dibaiki. Nak cuba hantar sekali lagi, kalau tak boleh jugak, ehem ehem ehem.


5. Mediafire ada lagi. :D Gunakan ke tahap maksimum!


6. Sudoku buat F sakit kepala, sakit tengkuk dan sakit perut [baca : LAPAR!]


7. Amir Vanilla Coklat tu hensem la! :D


8. Baucer dah tinggal lagi RM50 selepas RM100 dibelanjakan di Popular, dan RM50 di Syarikat Muda Osman masa ke KB Mall hari tu.


9. Perasaan best dapat belanja orang! :)


10. Umur yang bertambah ni buat F takut sangat. :(












F cakap :

:D

4 comments:

Anonymous said...

@yg no.7 tu*highfive* XD


@dai_shuqie ;)

a's said...

fikah! Happy belated birthday!!!!!
alaaa ingatkan your birthday on march :(

mizzura said...

jgn risau umur tu sekadar nombor..maksimum kan kepuasan hidup...heee... eh, lama tak main sudoku :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jemput baca,
PHUKET : Pentingnya AIR ASIA INSURE TRAVEL PROTECTION
atau
PHUKET : All Seasons Naiharn Beach Hotel

ney said...

fikah syg!!! sowi sgt2 lambat wish beday..huhu:(

btw, semoga fikah teros berjaya n bahagia dunia akhirat, be a good girl, klo boleh better girl and sentiasa di bwh rahmat Allah:)