Wednesday, October 26, 2011

Lapar.

Saya sangat lapar sekarang ni. In fact, I have planned to run from my room to TAJ point, just to have a bit of roti canai.


Baik, abaikan.


Iyelah, siapa suruh mengada makan malam dengan Nestle Fitnesse Honey n Almond Cereals je kan. Padanlah muka. Hah, tapi tunggu. Jangan nak mula fikiran tak baik, "Diet leww teww..!". Bukan nak berdiet sangat pun, tapi dasar malas nak berjalan kaki ke kafe yang 10 kilometer tu. Okey, tipu. Jarak pergi dan balik adalah dalam 1500 langkah.





Makan Fitnesse ni sebagai bekal la konon, bila-bila datang kemalasan yang satu ni. Lagi pun, mengidam nak makan Golden Ball tu [Golden Ball:  deep fried egg with shredded crabstick & mayonaisse]. Rasa nak makan jugak sandwic tuna kat Rotiboy tu.



Dan paling penting, saya nak balik rumah cepat-cepat 3hb November ni, supaya saya boleh masak megi kari letak telur, sayur, ayam, bawang goreng dan lain-lain, dan makan tanpa rasa bersalah.




Ikutkan hati, nak je lari keluar gi ECM esok, semata-mata nak makan. Oh F and her never-stop-feeling-hungry stomach. Memangla kan.



Sekian.












F cakap :

Semoga yang rebah itu kembali bangkit.
Semoga yang lemah itu kembali gagah.

3 comments:

Nies Hanna said...

hanis pun lapar td..sapa suruh makan rojak telur td pukul6 ptg..haha..malam kelaparan..godek2 locker, ada mamee slurpp saja..

Cik NurulZaty said...

alololo~ cian diee..

jom gi ecm sok..haha

raja iffah said...

fiqah...ni epah..
hihi..free nnt snggah la blog epah tau...