Saturday, May 14, 2011

Oh, Blogger.com

Baru rasa perit tengok entri buat penat-penat hilang. Mengikut status kat Blogger.com, entri dan komen telah di 'back-up' dan akan dikembalikan [restore]. Dan F salah seorang yang belum dapat lagi entri terbaru, yakni 2 hari yang lepas. Draf entri yang buat semalam pun hilang. Masa tengok draf tu hilang, sumpah nak nangis gila-gila, sebab dok perah otak nak fikir apa nak tulis. Oh, siapa cakap tulis blog ni senang?? Walaupun untuk mengekspresikan hasil pemikiran, tapi itu pun dikira usaha keras jugak.



Blogger is back to normal now, so you can post now. We're still working on restoring some of the data. For more details, see this post: http://buzz.blogger.com/2011/05/blogger-is-back.html


Itu kata mereka. Jawabnya, F nantikan sajalah hasilnya. Tapi tak tahula pulak sama ada draf yang terhasil tu, dapat balik ke tidak. Kalau tak dapat, oh sedih ah. Rasa nak merajuk dan lari jauh-jauh ah macam ni.





Telah mengambil langkah berjaga-jaga dengan meng "follow" blog sendiri. Itu je kot cara yang boleh fikir buat masa sekarang, sebab pabila 'follow' blog, memang boleh tengok kat GoogleReader. Sekurangnya, kalu nak repost macam cik Zaty, adala jalannya.








F cakap :

Kalau kat Kuantan sekarang ni, mesti dah emo gila tak dapat nak apdet blog.

1 comment:

meo said...

semua dah ok kan?

slm kenal!

blogger fren :D