Wednesday, March 2, 2011

Kelakarlah..

Hahahaha. Nak gelak kejap puas-puas. Oh, rupanya, ramai jugak kot yang tertanya siapalah gerangan Mr New Crush tu kan kan kan?? Hahahaha. Tak pe la, F rasa, sekarang ni, kawan-kawan sekelas F dah boleh agak kot siapa kan.








Tu kisah lama. Ecececeh, lama la kan, padahal cakap Mr New Crush. Okey. Nanti F buat satu entri khas, cerita pasal Mr New Crush je nak?? Hahaha. Kang ada yang termuntah-muntah pulak nak baca, haru la weh.








F dah belajar untuk jadi tak kisah dah. Tak pela, asalkan, jangan bawak cerita yang memang salah la kan. Tak pe, F anggap itu semua untuk kita have fun, kan kawan-kawan?? Baik angguk cepat-cepat sebab korang dah kantoi dan F pun dah kantoi, maka kita beramai-ramai memang dah sah-sah kantoi okey?? Hahahaha. Gelak lagi. Tengah menaip entri ni boleh senyum sorang-sorang.







Tapi kan, kalau terperasan F masih tak boleh angkat muka tengok Mr New Crush, kena faham ye sayang. F ada masalah inferiority complex sikit, rasa terendah diri sangat-sangat-sangat. Bukan senang tahu nak kena buat eye contact dengan orang yang kita minat. Maka, anggaplah cara kita semua ni minat orang, adalah lain-lain bagi setiap individu.






Oh, Mr New Crush ≠ Mr Good Luck. Tak sama, lain sekali. Personaliti, perwatakan dan rupa pun sangat lain. Ada keistimewaan masing-masing. Oh, malangnya, memang tak de pun rasa berdebar-debar kalau tengok salah seorang daripada mereka. Mesti dah tahu siapa kan, sebab sah-sah mereka itu kawan sekelas. Ya, mereka memang kawan-kawan sekelas F, okey?? Hehehe. Hahaha. Pengakuan terbesar ni.






Tak pe la. Eh, tapi jangan anggap F marah atau tak puas hati tahu, sebab F enjoy la pulak tengok korang macam ni. Tak sangka boleh terima orang terbuang macam F ni. Kalau sudi terima dan suka la. Kalau tak, tak pe je. :))


















F cakap :


Terima kasih.

5 comments:

hazirah said...

hahaha, sape mr.good luck weh? serious curiosity ak tggi gila nk tau ni,clue?

hazirah said...

lg satu
"the best feeling is when u look at him n u realize that he's already staring at u"
especially when u've a crush on him <3

yana said...

siapa siapa siapa mr new crush? siapa mr good luck? i'm dying to knowwwww!!

hahahha kepochi gila. tp seriously, siapa? ahhahha

a's said...

SIAPA MR GOOD LUCK!! dari dulu dok teka tak betul-betul :( sampai hati tak nak bagitau..huhuhuhu :P

€LLy said...

woahh! suka komen hazy yg 2nd