Saturday, March 12, 2011

Geli woh!!

Alkisah daripada entri-entri lama dulu yang rasa macam geli je pabila empunya blog ni baca balik. 









Okey. Baik. Blog F je yang memang terasa gelinya. Satu hari tu, duduk habiskan masa depan incik Acer, semata-mata nak baca balik entri-entri lama, dah WOHHH!! sumpah geli la entri-entri dulu yang ditulis.





Tapi kan tak terasa nak padam ke apa, tapi biar je jadi kenangan. Bak kata cik Srii, nanti boleh buat bedtime stories kat anak-anak nanti. Hahaha.






Okey. Itu je. Kalau tiba-tiba dapat ilham dan terasa gerak hati nak bergeli-geleman, silalah baca entri-entri lama F yang..erkkk..anda nilai lah sendiri.













F cakap :

GELI.
Sampai boleh rasa bulu roma meremang.

2 comments:

airaniez wirdani said...

Haha..tu entri thn bila sampai geli2 tu?takpe,yg manis jadikan kenangan,yg pahit jdkan...geli-geliman kot..huhu

saya_arief said...

bile di ingat kembali, entah pape je post yang lame2 dulu.
mengarut je manyak.
:D