Friday, March 4, 2011

5 bulan lagi

...bakal masuk ke semester baru, semester 1 2011/2012. Baru je lepas pra-daftar subjek untuk semester tersebut. 5 subjek kesemuanya, tapi nak drop kan English for Academic Purposes, sebab dah ambil masa kat asasi dulu. Jadi tinggal empat. Daripada 15 jam kredit, bakal tinggal 12 la jawabnya.


Genetics
Principles of Cell and Tissue Culture
Bioprocess I
Ethics, Fiqh for Everyday Life






Subjek Ethics, Fiqh tu, biarlah dapat Ustaz Razzak lagi. Biarpun orang cakap die strict bab permarkahan, tapi F sangat suka masuk kelas dia. Buat otak dan minda terbuka dan terfikir jauh. Out of the box la katakan. Memang best masuk kelas ustaz.






Makin bosan kan kalau lepak blog ni. Sebab dah takde benda sangat yang nak dikongsi. F dah tak boleh buat alasan internet lembab dah, sebab sejak dua menjak ni, internet macam kawan baik dah ni. Tapi, kemalasan yang melanda woh. Dan kesibukan yang konon-konon wujud.







Dahla, nak blah dah. Writer's block, or should I call that a blogger's block?? F dah tak boleh nak fikir apa-apa dah. Sekarang nak gi merancang masa depan. Toodles!!












F cakap :

Masa depan oh masa depan.

1 comment:

Misshy Innz said...

tak amek short sem ke ?
mantap lahh cuti 5 bulan .haha