Thursday, December 23, 2010

Soalan cepumas.

Sejak kebelakangan ni, asyik berhadapan dan ditanya soalan-soalan yang hampir sama, oleh kebanyakan orang je.



[1] F, tak ada kelas ke?? Asyik tidur je. Nampak rileks gila.


Sayang, F ada kelas ya macam biasa. Cuma kelas mula agak lambat berbanding orang lain. Kelas orang lain dah belajar banyak bab pada minggu kedua ni, tapi minggu kedua ni, kelas kitorang baru permulaan je. Tambah pulak, kitorang belum mula lagi sesi makmal, jadi kebanyakan masanya, terutama waktu petang, memang boleh santai sikit daripada orang lain.



Oh, banyak tidur eh?? Kekeke. Sebab jadual dah berubah. Jadi kelas tiap-tiap hari bermula :


Isnin : 10.30 pagi
Selasa : 2.00 petang
Rabu : 9.30 pagi
Khamis : 10.30 pagi

Tiada kelas pada hari Jumaat. Dan semestinya hari Sabtu dan Ahad.









[2] F, tak balik rumah ke hujung minggu ni?? Semester lepas bukan ke selalu balik??


Semester ni, tengah cuba belajar nak kurangkan balik ke rumah. Lagi pun, Alhamdulillah, syukur sangat-sangat-sangat sebab homesick kali ni, tak seteruk macam dulu. Jadi, kecenderungan nak balik rumah tu, jadi sedikit berkurang, berbanding semester lepas. Almaklumlah, masa tu memang emosi agak kurang stabil.







[3] F ni, tak rindu ke kat adik kecil, si Ammar Aiman??


Allah saja yang tahu betapa rindunya F pada dia setiap saat. Rasa nak peluk, cium dan dukung dia je ni. Tapi, Abah atau Mama atau Angah, akan selalu je MMS gambar terbaru Aiman untuk F. Jadi, rindu dah terubat kat situ. Lagi pun, F selalu kot dengar suara Aiman kat telefon. Kekeke.










[4] F ni memang betul-betul single ke?? [ceh, ni propa je lebih. tak de orang pun tanya soalan ni. kekeke]


Ya, F memang single. Sebabnya?? Kekeke.










[5] F betul-betul dah lupakan Mr Crush yang in real life tu??


Oh, si dia?? Nak kata dah lupakan dia sepenuhnya, tak de la jugak. Tapi tengah berusaha ke arah untuk betul-betul lupakan dia sebagai crush, dan nak hanya ingat dia sebagai seorang kawan je. Tapi, susah jugak sebab ramai sangat kawan yang tahu dan selalu je mengapdet kisah seharian si dia pada F. Tadah telinga je la kan. Kekekeke.











Cukuplah 5 je dulu. Hehehe. Nak tanya F?? Boleh jenguk kotak tanya F ya.












F cakap:

Hurmm.

No comments: