Friday, December 17, 2010

Siapa nak Blackberry percuma, klik sini!!!

TOLONG!! TOLONG!! TOLONG!!!



[AMARAN!! Entri penuh dengan gambar!!]








Hi!! I'm a GEEKberry!!








Dah boleh jadi separuh gila bila dah mula ketagih benda alah ni. Ingatkan nak main-main je, tapi sekali, pergh, ada hadiah lumayan rupanya. Blackberry tu beb!! Siapa tak nak kan..kan..kan..??





Ranking F masih di tahap ribu-riban lagi. Dan akibat dok asyik main benda alah ni, profile page kat Fesbuk dok asyik penuh dengan kaler kuning sampai dah sakit mata lagi berpinau ni, tengok kuning-kuning semua je.







Macam mana nak main?? Senang je. Korang hanya perlu kumpulkan mata sebanyak mungkin untuk memenangi sebuah henfon Blackberry yang menawan lagi bergaya. Mudah je.




[1] Jawab soalan mudah lagi merapu tu. Klik je pada mana-mana jawapan, sebab tak de jawapan betul atau salah. Setiap jawapan yang korang klik tu, akan bagi korang mata okey??





[2] Dah habis jawab soalan, korang kena main games pulak. Ada kena grab Blackberry secepat mungkin, mungkin jugak korang kena tekan D dan G sepantas mungkin untuk membesarkan makhluk alah DiGi tu dan ada jugak yang kena bagi penampar guna kursor saja.





[3] Markah akan dikumpulkan untuk menentukan DiGi "What Berry Are You?"




[4] Untuk menambah mata lagi, korang boleh jawab soalan dan main sepuasnya tanpa ada sesiapa pun yang boleh menghalang. Mainlah sepuasnya sehingga mata tertinggi okey??




[5] Korang jugak boleh jadi tukang suaikan ciri-ciri apa Berry untuk kawan-kawan korang. Kalau kawan korang main dan, matching dengan Berry apa yang korang pilih, korang akan dapat mata tambahan lagi.





[6] Nak tambahan 10 mata, senang je. Klik "Download Goodies", konpem bertambah-tambah mata korang. Korang boleh pilih nak muat turun wallpaper untuk desktop ke, tak pun avatar yang nak letak kat Fesbuk ke, juga ada code untuk letak DiGI "What Berry Are You" punya promo kat blog.








Klik "Contest" untuk tahu siapa yang tengah TOP dan mendahului sekarang ni.






Hadiah-hadiahnya?? Sudah terang lagi bersuluh, bahawa Blackberry ya, kawan-kawan, menjadi rebutan kita semua. 3 jenis Blackberry pulak tu.










Laaaaa..apa dimenungkan lagi tu..cepatlah main!!!











F cakap :

Tengkuk dah naik kejang.

10 comments:

Roxy zai said...

hahaha..1st week ni boleh lg laa main2...huhu=p

sri said...

hahaah patutlah wehh!!!!! sapa nk bagi free2? nak jugok....

a's said...

no wonder asyik kuning ja your updates dkt feed fb tuh! hahaha.gambatte! i'm too lazy to participate in any contest.sigh

amirulez said...

saya dah ranking 480. point 7000++ berrypoint... lama betul nak sampai 100 nie.

ken said...

the site is really cute to be honest.. haha :)

fikah © said...

@Roxy zai
bukan setakat main zai..dah terlebih free dah ni.
dok main benda alah ni je tiap2 hari.

fikah © said...

@sri
ko kan terer game.
hehehe.
mesti boleh dapat free punya.

fikah © said...

@a's
kekekeke.
kan kan kan??
sangat kuning kan??

too lazy??
maybe sebab the so-called slow wi-fi connection la tu kot.

fikah © said...

@amirulez
WAH!!!
hebatlah!!
cepat2 masuk top 100 pulak.

fikah © said...

@ken
so true!!
the BERRYs are irresistible!!