Thursday, December 16, 2010

[TERBARU] Jadual Semester 2, Tahun 1 [2010/2011] Bioteknologi

Akhirnya...lepas jadual ni dah di "konpem" kan telah finalized, baru lah lega dapat buat jadual dengan betul. Kalau tak, dari hari Isnin tu, ramai dah pening dengan keadaan jadual yang dok asyik bertukar.




Terima kasih buat Akmar, wakil kelas kitorang, dan yang lain-lain terlibat, sebab banyak habiskan masa, tenaga dan usaha nak pastikan jadual kelas kita ni betul untuk semester ni. Sanggup gerak awal-awal ke Kuliyyah of Science [KOS] 2 hari lepas, hanya kerana nak setelkan hal ni.


TERBARU!!

Kredit buat brader yang gi jumpa Kak Siti.
Hehehe.





Download here [11.87 KB]






Jadi, jadual dah ada, kena la pergi kelas selalu ya, F.




Shout-out for Kak Izzah :

Thanks a bunch for your UNGS 2040 [and UNGS 2050] notes!!

Very much appreciated.

May ALLAH bless.




* Jadual hanya berdasarkan :
-core subjects [group 1]
-BM [group 37]


**Tertakluk pada perubahan.


***Jadual adalah [kebanyakan] sama bagi groups 1, 2 dan 3.


Click for a larger view.
Hello 18.5 !!











F cakap:

Tolong jadi rajin semester ni boleh??

2 comments:

Shey Hemsem said...

aii tgl lagi 1month nak hbs belajar ! hoorayyy !

fikah © said...

@Shey Hemsem
cihhh..
saja nak menjeleskan orang la tu.