Tuesday, November 30, 2010

[PROMO] Mahu blog-makeover percuma??

JOM..JOM.. sertai kontes anjuran teman F ni, yang bapak gila rajin nak makeover kan blog orang semua ni. Kekeke.



Senang je, sila jenguk entri sahabat F ni. Klik kat banner dia yang comel ni.





Syaratnya?? Mudah saja.


1. Tajuk entri mesti :  





2. Anda hanya perlu ceritakan apa sebab anda nak cik Srii tersayang ni makeover blog anda sepenuhnya dengan percuma. Unsur-unsur membodek, mengampu, F rasa dibenarkan kot. Biar habis kembang hidung dan hati cik Srii ni. Kekeke. Entri tersebut, buatlah sekreatif mungkin.



3. Syarat selanjutnya, anda bolehla jenguk sendiri entri cik Srii yang telah F link kan pada banner dia kat atas tu.



4. Kontes berakhir pada 1 Januari 2011.





Kehebatan dia?? Kreativiti dia?? Kan F dah selalu cerita kan sebelum ni?? Blog F sendiri ni pun, walaupun bukan makeover penuh, tapi cantik kan?? Kekeke. Tak caya?? Ni buktinya.



Dan sebab header tersebut, blog pun jadi popular tau!!




Okey lah. Jangan lupa sertai tau. Mana nak cari orang yang sanggup buat makeover penuh kat blog secara percuma melainkan dengan Srii je. MESTI sertai tau!!










F cakap:

Kamera atau hadiah hari jadi si dia??

2 comments:

mr.F said...

jom join contest ni pulak, ame taw rezeki kan...


http://falihinjasmy.blogspot.com/2010/12/feel-free-to-fly-contest-barangan-body.html

fikah © said...

@mr.F
thanks for inviting.
tengok kalau sempat ya.