Monday, October 11, 2010

Wishlist #3

Nokia X3 Touch and Type.



Okey, Sape suruh Nuffnang tersayang letak iklan ni kat blog F dan F terus jatuh cinta dengan henfon ini tau?? Eh, eh, sila bersyukur kejap sebab Nuffnang sudi bagi iklan jalan kat blog kau weh!!



Ini bukan nak cerita pasal iklan jalan tak jalan. Tapi betul-betul rasa nak beli henfon ni SEKARANG!!! Asalnya, bangun tidur pagi semalam, dapat inspirasi nak bedal iPhone 4, serius ni, siap buat status kat Fesbuk lagi, sambil dengan muka tak malunya mintak orang-orang kesayangan sponsor.




Sehinggalah dok jalan-jalan kat blog sendiri, konon-konon tengah reminiscing old good memories segala, nampak iklan baru kat blog, dan terus klik nak tengok apa ke best sangat dengan henfon Nokia ni. Bukan apa, F dah lama tak guna Nokia, asyik dengan Sony Ericsson W508 dah setahun lebih, maka jakunlah sikit tengok Nokia ni.




Masuk-masuk je laman web dia, nah amek ko, keluor sebijik henfon nya. Kaler putih lagi tuh.



Sebab F tak ada rasa tengok kaler putih, klik dekat kaler feveret. Ungu tu, tapi nama kaler nya "Lilac" okey. Tak ada masalah dengan putih, sebab  Sony Ericsson W508 ni pun dah kaler putih, tukar selera la sikit, kawan.



Okey, baik. Saya dah gila dengan henfon kaler Lilac ni. Cantik la rasanya. Apa yang bestnya lagi?? Tengok gambar je lah, kang F tulis panjang-panjang, jenuh korang nak membacanya.













Untuk maklumat lebih lanjut tentang spesifikasi henfon Nokia X3-02 ini, sila klik sini.





Kredit :




F cakap:

Aisyh..wishlists makin bertambah-tambah, duit ku bila lah nak makin bertambah dan tumbuh dengan jayanya?? Bolehlah nak tunaikan semua wishlists ni.

3 comments:

I n n z said...

jangan ckp adik X3 aku ag power dr abang dy skunk ..
wargghhh !~~

nurain said...

haish.akak nye wish nak corby chat pon x pas2 ag.hadoih~

izaryda yasin said...

menarik :)