Wednesday, October 27, 2010

Kerana header, blog jadi popular.

Entri seringkasnya hari ni.

Popular untuk tahun ini,
sudah selama 1 bulan, 2 minggu.
Baru tengok semalam.


Semalam tergerak hati nak belek-belek entri paling popular dan femes kat Blogged.my. Sejauh mana popularitinya, F tak berani nak cakap. Cuma F saja je nak berkongsi kegembiraan diri sendiri. Sebab ada orang bagi tau, kegembiraan yang dikongsi akan terasa berganda, kesedihan yang dikongsi pula akan rasa kurang sebab semacam dibahagikan. Betul atau tidak, terpulang kepada individu kan??






Walaupun no.10 je pun, tapi tetap bahagia dan hati rasa berbunga-bunga je ni. Senyum tak lekang rasanya. Hahaha.



Sekali lagi, terima kasih kepada tukang design blog Fikah Mus ni, siapa lagi kalau bukan sahabat F sendiri yang kepala otak dia, selain bijak, sangat la kreatif. Tangan tu tak boleh dok diam nak buat headers la, backgrounds la, wallpapers la. Dahla tak mahu upah pulak tu. Hehehe.




Srii, terima kasih banyak-banyak!! I really owe you for this!! Srii ni bukan sahaja sahabat, kawan sekelas, tukang design blog, tapi juga merupakan orang yang F selalu tukar-tukar pendapat pasal blog. Jadi, silalah jenguk blog dia yang sangat cantik itu SEKARANG okey??




Boleh jenguk hasil kerja Srii ke atas blog dia sendiri, memang SUPERB!! Klik sini.









F cakap:

Kawan yang gila-gila buat aku pun jadi gila-gila.

2 comments:

ken said...

cool.. keep it up :)

nurain said...

gilagila itu gumbira!