Saturday, October 23, 2010

JOM JOIN CONTEST MUKA ITIK ITU CUN MISZNORUL



Setelah sekian lama telah ditag oleh cik Srii kesayangan suruh masuk kontes ini, baru tergerak hati hari ini nak buat entrinya. Bukan apa, F kureng sikit nak join kontes-kontes segala ni, salah satu sebab, maaf F perlu cakap, F tak mahu kena follow blog untuk join kontes. Tengok, kan si pemalas F ni.



edited [24/10/2010,1.12a.m.]: Oh, salah satu sebab kenapa F join kontes ini, selain sebab ditag prof. Srii, adalah sebabnya tak de syarat kena jadi follower semua [maaf kat misznorul, sebab F baru perasan ayat kat atas ni telah timbul salah faham sikit..hehehe...maaf ya..kesian misznorul]

 

Lagi satu, bukan apa, F tak pernah menang kontes [melainkan semalam], apatah lagi bernasib baik untuk dipilih mendapatkan giveaways. Sejak itu, F dah semacam putus asa *ehem* padahal *ehem* ko tu *ehem* tak kreatif *ehem*.




Maka untuk tak menghampakan sahabat sekelasku ini, maka F paksa-rela diri sendiri masuk kontes ni. Menang tak menang, belakang kira. Kang tak join, makcik tu merajuk pulak kan. Hahaha




Puas belek-belek segala gambar, langsung tak berapa nak jumpa la gambar F yang bermuncung. Sebab mulut F kecik *perasan* dan tak boleh dimuncungkan sangat, maka hanya ini hasilnya.

ini gambar lama ya.
harap maklum.



Jadi untuk menampakkan muncung itiknya, pelbagai alternatif lain diambil kira, supaya jadi ala-ala muncung itik.

ini bukan muncung itik daa.
ini muncung headphones gedabak namanya.



muncung mulut itik kertas.
main lipat je tadi.



Malangnya, mari kita jerit sama-sama sekuat hati, 


"PHAILED!!!"




Oh, jangan bimbang, F ada back-ups yang tak perlu berusaha keras sangat untuk memuncungkan mulut, tapi terus nampak muncung mulut itiknya.

Mr Joker F yang sudi tunjukkan muncungnya.
Thanks honey!!
[habis aku kena kejar dgn fans yang lain nanti!!]
kredit kepada tukang ambil gambar.
Junhyung F nampak hot.
LOL



kekasih lama pun nak ikut sama.
kredit pada sebuah comedy variety show 2 tahun lepas.




Okeyh!! Siap pun entri balas dendam ni. Hahaha. F mungkin tak layak sertai atau menangi apa-apa, tapi orang putih cakap, it's for the sake of a friendship dan nak memeriahkan kontes.








Perhatian kepada seorang blogger yang ajak F masuk kontes jugak hari tu. F mintak maaf banyak-banyak dari hati, F memang nak join sama, tapi F malas nak follow penganjur. Harap saudari faham ya. Tapi kalau saudari masih nak F join, sila bagi tahu ya. Nanti F akan usahakan buat entri jugak, tapi F takkan follow organizer. F buat, again like I said, for the sake of bloggers' friendship, ya sayang??




F bakal tag:

Zai dan Lisa sayang.





F cakap:

Fuuh. 
Lega dah siap. 
Ibarat siap assignments kot. 
Hahaha

7 comments:

Roxy zai said...

hahaha..main mucung2 eh..ok!!

cicakdanlelabah said...

hahahaha weh thanks! walaupun aku xpaksa..kihkihkih ^^,

cicakdanlelabah said...

hahahaha weh thanks! walaupun aku xpaksa..kihkihkih ^^,

Lisa Farhana; said...

muncung? i like! hahahaha

MiszNoRuL said...

dear F,
thank u sbb join jugak contest ni..hehe..gud luck !~

p/s..sy tk pakse org jd follower sy..huhu.. T_T

nurain said...

haha.f..cumel je.tapi itik lagi cumel la sayang.lalala

milimilo said...

gambar muncung yg last tu terbaik gila.comel sangat2.awww.hahah ;D