Friday, October 29, 2010

Geram!!!!!!!!!

Minah tu bongok ke apa, pagi-pagi buta dah menjerit kat bilik aku macam orang gilak. Kau tak reti bahasa ke yang orang tengah tidur, haa?? Aku tadi memang dok sabar dengan peluk Oyen aku ketat-ketat je, kalau tak, memang aku dah menjerit sakan la weh. Aku tahankan dulu. Dahla tiap-tiap hari kau datang bilik aku buat bising, sedangkan aku tengah dok study Organic Chemistry ni. SUmpah aku rasa macam nak lempang orang je, walaupun aku tak pernah lempang anak orang sebelum ni. Mungkin kalau kau nak jadi yang pertama, ah, silakanlah.



Kau tak reti belajar hormat orang ke haa?? Masa orang solat pun bising, masa mengaji pun bising. Dan masa aku study ke, tidur ke, bising kau tu makin menjadi-jadi pulak kan?? Kau nak apa sebenarnya haa?? Aku tak pernah pun kacau hidup kau, tahu?? Kau tanya aku, nape aku buat muka blurr bila jumpa kau?? Sebab aku malas nak layan kau, sebab kau akan terbawak-bawak, bajet aku suka kau, minah!!!



Kelmarin, lagilah menduga kesabaran aku. Tengah-tengah study, biasa aku kepitkan je telinga aku dengan headphones, pasang lagu, supaya tak payah dengar suara kau tu, tapi nak dijadikan cerita, mp3 player aku pulak habis bateri. Sabar je lah, Memang hari yang menduga semalam. Habis satu hari aku tak boleh study tahu. AKu stress tahap gaban dah tu.




Kamonla, kau nak suruh aku balas dendam ke apa ni. Jangan la cari pasal dengan aku weh. Aku malas nak layan-layan orang semedang esok ni dah final organic chemistry aku dah. Aku tak boleh nak study tempat lain dah, meja study bilik aku tu je yang aku betul-betul boleh study. Tapi, kau buat aku macam aku ni bukan penghuni bilik ni, padahal kau tu yang datang lepak bilik kitorang like 24/7 daa??




Tolong blah. Aku rasa aku akan meletup petang ni, kalau aku dengar bising-bising lagi.







F cakap:

Zaty, Srii, aku rindu sebilik ngan korang. :'(

4 comments:

cik QasehThya said...

sound je kalau macam tu..
muke senyum tapi ayat bisa...
baru sentap minah tu..
haih..
phm sgt org stdy OC..dh nk kene fhm n hafal..
huhu..

*aiyak..tetibe emo sekali :)*

I n n z said...

aku dah bese dahh . memang menyumpah dlm ati .

Nurul Zaty said...

huhu
adkah itu org yg bnama tuttt..
aku tau. ak knai..
x abis2 lgi ek dia wat bising kt bilik u?? huu

sabaq ek..
aku pon rndu sbilik ngn kamuuu...wuu

bilik i xde msalah bising.
tpi diam sgt plak..hehe

btw. bwak bsabaq ek syg,.

sri said...

fiqah, kesian ko huwaaa.. T__T

tuka la bilik wehh.... 4 tahun kene stay,, siapa yang tahan... nanti kita yang merana.