Tuesday, August 17, 2010

Macam mana nak update blog di waktu-waktu sibuk ni??

Sebelum korang baca dengan lebih lanjut, ingin diingatkan, F tak sediakan solusi atau penyelesaian, sebab F sendiri sebenarnya tengah buntu ni. Sibuk dengan kehidupan sebagai seorang pelajar ijazah sepenuh masa, jadi kalau tengok blog tu, sekadar tengok je. Selalu jalan-jalan ke blog-blog, tapi komen tak komen, sebab kena tengok pada kelajuan Internet la pulak.



Siapa boleh tolong F, sila komen boleh??

2 comments:

Aku Memang BeGiNi said...

setuju, bila mmg student, jengah2 blog je, kalau dah fokus blog je, leka plak, almaklum, lama tak update kan, sume idea pon byk dlm kepala tu

fikah © said...

Aku Memang BeGiNi;
betul3.
ni dah balik nak ketagih tulis blog dah.