Sunday, July 18, 2010

Saya suka awak dari jauh je..

Awak tak tahu yang saya baru je nak lupakan awak pabila awak muncul balik depan saya dengan tiba-tiba.


Awak tak tahu yang saya gembira tak terkira apabila awak 'Like' pada status saya atau apa-apa je kat Buku Muka saya.


Awak tak tahu yang saya lompat-lompat macam kangaru pabila awak komen, biarpun hanya ikon smiley ke apa kat Buku Muka saya.


Awak tak tahu saya dah tak boleh nak mengadap muka awak secara terus sebab saya sangat malu.


Awak tak tahu yang jantung saya berdegup kencang walaupun hanya tengok awak dari jauh.


Awak tak tahu muka saya kemerahan pabila saya cuma lalu sebelah awak.


Awak tak tahu saya suka 'stalk' awak kat Buku Muka secara diam-diam je.


Awak tak tahu yang saya mula suka awak lepas kita dah tak 'keep in touch' antara satu sama lain.


Awak tak tahu yang saya menderita pabila dapat tahu awak rupanya suka pada orang lain.


Awak tak tahu kawan-kawan saya selalu minta saya 'confess' pada awak, tapi saya terlalu lemah untuk buat semua tu.


Awak tak tahu yang saya sangat rindu akan persahabatan kita, walaupun hanya di alam maya je, tanpa perlu bersua muka.




dan saya rasa, awak tak akan tahu, sehinggalah saya sendiri berhadapan dengan awak untuk ceritakan segalanya.

16 comments:

rammyd said...

wahhh.. bertuahnye org itu.. :)



natham pancut sperma

ken said...

so lovey dovey =P

miss faten said...

kau tau fikah, aku dah luahkan dah perasaan aku kat orang yang aku suka. and akhirnya, aku terasa lega selega - leganya :DD

pepun, selamat maju jayalah ^^

Oong-ong said...

huhuhu..so sweet..awk tau x ..awk kene bgtau die psl feelings awk tu.. =)

Faiz said...

mungkin dia akan tahu kalau die bce entri ini..hehe..
***Hit My Latest Update Here***

diraja22 said...

kesin orang 2, bila la dia nk jumpa n3 ni..

ejaan said...

LIKE!!

Anonymous said...

fikah!!!u can do it....kitorg alwyz spport wlaupon dri blakang.....nk sruh kitorg tolong confess bg pihak fikah pon boleh

fikah © said...

rammyd;
dia bertuah la.
F tak, kot.

fikah © said...

ken;
is it??
well, i can be kinda jiwang sometimes.

fikah © said...

miss faten;
susah sikit la kot nak luahkan.
sebab ade sikit konflik yg penah berlaku sebelum ni.
takpe la.
nanti F carik jalan jugak untuk setelkan sume ni.
heee.

p/s:
ape respons lelaki itu faten oii??

fikah © said...

Oong-ong;
saya nak sangat5 bagi tau die.
tapi macam ada halangan je.
iaitu, saya sangat malu.
huhuhu.

fikah © said...

Faiz;
F harap dia baca.
tapi entahla.
kawan2 siap nak bagi link entri ni kat dia lagi.

fikah © said...

diraja22;
kesian kat F lagi la.
hehehe.
harapnya dia baca la.

fikah © said...

ejaan;
ish fareezy ni.
sukanya dia.

fikah © said...

Anonn;
mesti ni kawan2 kesayangan aku la ni.
hehehe.
nak tolong confess??
hurm~~
nak fikir dulu la eh, kawan2.