Sunday, June 20, 2010

Terima kasih, Johnson's!!

 
Ingat tak F pernah cerita pasal Johnson's memberikan sampel percuma losyen terbaru?? Awal minggu lepas, bungkusan kecil dari Johnson's sampai ke rumah. Eksaited tahu?? Mulanya, ingatkan siapa la yang hantar mail ke rumah, siap dengan alamat penuh lagi. Terlupa langsung pulak yang F pernah request untuk sampel losyen tu.



Buka je sampul surat, keluar la si kenit comel ni. Terus picit dan sapu ke kulit kasarku ni. Wah!! Wanginya bau. Adik-adik siap eksaited sama sebab baunya yang wangi habis dan efek langsung ke atas kulit, dengan menjadikan kulit lebih lembut.



Dalam sampul jugak, dapat surat cinta dari Johnson's.


Dear Johnson's Body Care Fan,

Thank you for being our Facebook fan!

You can now experience beautiful soft skin with the new Johnson's Body Care 24 Hour Lasting Moisture Lotion 25 ml sample.

Spread the word to your friends and continue to log on to our Facebook fan page for the latest news, freebies and happenings!

Much love,
Johnson's Body Care team.


Jutaan terima kasih, ya Johnson's!! Maklumat lanjut, sila jenguk Facebook | so Soft, so JOHNSON'S®




p/s :
Untuk pengetahuan, losyen ini telah pun berada di pasaran sejak minggu lepas kalau tak silap. Kalau anda jenis pengguna losyen yang tegar dan guna dalam kuantiti yang banyak, boleh la beli terus. Terdapat 3 pilihan, iaitu - 24 Hour Lasting Moisture Body Lotion (Peach), Melt Away Stress Daily Calming Lotion (Purple) dan juga Naturally White Daily UV Lotion (White). Untuk sampel, F dapat yang warna pic tu.

1 comment:

I n n z said...

nape aku tak dpt ?
cehh ~ mcm mintak xD