Thursday, June 10, 2010

Tag Perasan Comel

TAG, Zaty mengeTAG dan F diTAG.


Segan jugak nak buat tag ni, tapi sebab kesian kat orang tuh susah-susah tag kita, takkan tak nak balas. Heee. Baiklah Cik Zaty, gambar anda sungguh comel. Sungguh tak sangka. Hahaha.


Orang yang memang dah comel. Gambar yang F nak letak ni, gambar 2,3 bulan lepas kot, yang masih ada dalam simpanan. Gambar lain dah takde sangat. Kena format ari tu.


Syarat-syaratnya [diubah sesuka hati oleh cik Zaty tanpa belas kasihan];

  • Permainan ini terbuka kepada semua peringkat umur. siapa siapa yang hidup.
  • Uploadkan satu gambar. Pastikan ia adelah gambar anda sendiri. bukan anak tiri or biri-biri
  • Gambar mestilah senyuman yang ikhlas dan lebar to the max
  • Gambar adalah berseorangan sahaja. lau nak gambar couple pon boley, tapi pastikan yang sorang lagi tu adalah saya (ahahaha)
  • kalo boleh, ceritakan lah apa sebenarnya berlaku sampai gambar anda jadi sangat comel dan anda kelihatan hepi sekali! 
  • Tag saja sesiapa sahaja yang comel!
  • orang yang ditag wajib buat tag ni!! 
Ada syarat yang F durhaka sikit. Senyum tak lebar sangat pun. Senyum tutup mulut gitu, sambil suka-suka nak letak jari telunjuk kat pipi. Dah nama pun tag PERASAN kan, maka berperasan la kat gambar tu.
 


Alamat aih, katil anak sapa la yang sepah tuu?? Wahai tukang tag, katil andakah?? Heee. Jangan marah haaa. 


Maaf, kualiti gambar kurang memuaskan, sebab snap guna henpon saja. Gambar super duper poyo, baru lepas dari kiosk hostel kot waktu tu. Dengan sweater Forest kesayangan, yang kaler hitam dan sangat besar. I like!!


Tak mahu tag sape2. Tak larat sikit malam ni. Sekali nak berkejar tengok KBS World kejap lagi. Ditambah-tambah dengan masuk mod mendownload balik. Siapa-siapa mahu buat, silakan!! Nanti bagitau F jugak ya, nak tengok gambar korang yang perasan comel jugak tu.

Ciao~~

4 comments:

Anonymous said...

wah..
comellah tuh!
hehe

Pachenko said...

comel2!..;p

fikah © said...

Anonymous;
heee.
thanks[ouh,perasan jap].
siapakah ini??
nak tahu.

fikah © said...

Pachenko;
heeee.
perasan comel je tu.