Friday, June 11, 2010

Rasa itu membunuhku!!!!!

 Kredit : elsa

Nampak tajuk macam ganas, tapi tak sebenarnya. Sikit-sikit tu ada la. Rasa apa?? RASA INGIN TAHU!!!!!


Dah lama benda ni berlaku, tapi F diamkan saja, sebab ada sehari dua, benda tu senyap sunyi je. Ingat kan takkan kembali, rupanya datang balik. Dah penat tahu, fikir apa sebenarnya yang berlaku.


Okeh. Begini. Sejak dua menjak ni, bila tengok je keywords kat Nuffnang, mesti ada nama orang ni. Bukan sekali dua, sejak bulan lepas lagi. Ini buktinya.




Ada satu hari tu, memang tak de pun keyword ni. Hari Ahad atau Isnin rasanya.


Kemudian, cuba tengok kat Last Week,



This Week,



dan Today [hari ni, setakat entri ini ditulis pada jam 3++ pagi]



Siapakah yang mencari-cari nama "afiq ali" di blog picisan F ni?? F cuba taip nama dia ni kat tab Search blog ni. Ini je hasilnya. Hanya satu entri sahaja berkenaan dia.

Klik sini untuk selanjutnya.

F tak tahu siapa yang carik "afiq ali" ni. Teringin sangat nak tahu. Agak-agak, kawan-kawan lama kot. tapi entahla. Got no idea at all.


Fakta "afiq ali" [bonus buat si pencari kata kunci nama itu]

1] dia rakan sekolah rendah F, yang memegang jawatan ketua pengawas pada tahun 2002, waktu darjah enam.

2] tarikh lahir dia sama dengan Abah F.

3] tak pernah sependapat dengan dia. heee. gaduh memanjang.

4] sekarang belajar di uitm [lupa kat cawangan mana], dalam bidang kejuruteraan, kalau la tak silap.

5] rumah dia, dekat je. masuk lorong seberang jalan lorong rumah F.

6] hensem?? emm, bolehla tahan. kalau tak, mana F crush kat dia. oops, terbongkar pulak. itu dulu, bukan sekarang.

7] nak cari dia kat FB?? sila Search nama "Apeex Emmet", pasti jumpa.


Okeh. Itu je F boleh bagitau. Kalau nak tahu lagi, sila tanya. Hahaha.

8 comments:

kak ina kl said...

salam..dia minat kat kamu tak?

Lovely Bella said...

erk....mungkin ade kot entry2 sebelum nih buh name afiq ali ke.. huhuh misteri nih.. hehheh

suhaisweet said...

u got nice n3..peep my latest here Check it Out!

Anonymous said...

gila doe. bukan nak cari dia. nak baca blog you. tapi susah nak spell adress kamu betul-betul :)

fikah © said...

kak ina kl;
salam akak.
entah la akak.
rasanya tak kot.
dah lama tak kontek.

fikah © said...

Lovely Bella;
ade skali je akak.
lepas tu, dah takde dah.

fikah © said...

suhaisweet;
thanks.

fikah © said...

Anonymous;
oh you're the one??
heee.
it's okay.
memang susah nak spell my blog address.
tapi boleh je taip "fikah mus".
jumpa punya.