Tuesday, June 15, 2010

Pesanan Ringkas....

 Ini entri yang dijadualkan. Masa sebenar 9.28 malam.

[1] 3 minggu lagi bakal meninggalkan kediaman tersayang dan berangkat ke Kuantan.

[2] Blog mungkin tidak dapat diupdate sekerap biasa [kemungkinan].

[3] Sebab akan sibuk dengan persiapan ke kampus utama.

[4] Sebab untuk mengisi pelbagai jeni borang permohonan, JPA la, PTPTN la.

[5] Sangat serabut gila sebab diserabutkan dengan perkara yang tak sepatutnya.

[6] Sangat bengang sebab nak isi borang online, asyik error je.

[7] Balas komen dan blogwalking, terpaksa ditangguh sementara. Tak sempat woh.

2 comments:

fndrocka said...

aku pun tertanya-tanya pasal aplikasi 'anda juga meminati' ...dulu ada je kat blog aku ..skrg dah hilang..sebab dulu automatik ada skali dgn theme,..

kalau buat ni entri lama2 berguna jugak, iye dak?

Latest Entri : Peluk Cium Romantiklah sangat

fikah © said...

fndrocka;
penting.
sebab jana backlinks ke blog kita.
entri2 lama memang sangat2 berguna bila ada benda alah tu.