Tuesday, June 1, 2010

Mod ke Mood??

Sejak tak dapat akses ke blog ni kejap, waktu kat Melaka dan sejak pulang dari Melaka, maka mood kemalasan yang amat telah melanda. Huuuuu. Susah la guwa weh. Ececece. Berlagak nak cakap macam budak-budak dalam KL Drift 2 tu. Heee. Maklumlah, beli dvd filem tu waktu kat Giant hari tu..nak tengok dalam bas.



Dan, akibat kemalasan yang bermaharajalela, maka, mod pun bertukar kepada, "Woi, mari kita download drama Korea puas-puas lepas ko pencen download 3,4 hari tu!!" Heee.



Maka, kepada kawan-kawan kesayangan F yang sama gila dengan itu K-drama dan J-drama, marilah kita bertukar-tukar copy cerita eh kat Kuantan nanti ya. Sharing is caring, you all!!

6 comments:

Sarah Kushairi said...

Haha, okay. Nanti kat main camp kita tukar-tukar K-drama and J-drama. :D

d'orange girl said...

hee~~ yeah~~ nnt tkar2 cite. best!

balqis said...

jom tukar cite gak. ho.
personal taste tgk tk?

fikah © said...

Sarah Kushairi;
sure!!!
semestinya!!

fikah © said...

d'orange girl;
eqin ni kan??
heee.
cantek, nanti kita tukar2.

fikah © said...

balqis;
tengok!!!
nak sangat cite tu.