Saturday, June 5, 2010

Merajuk

Currently, F is emotionally unstable.




Heee. Sempat lagi nak ber'heee' di situ. Merajuk yang macam agak kelakar sikit.




Kenapa?? Sebab merajuk - tak dapat beli bantal Akemi nak bawak gi main campus Kuantan yang dapat potongan 50%, harga jadik dalam RM30 gitu je. Sale bantal, cadar, comforters dan sebagainya di ruang legar Billion Shopping Centre, Kubang Kerian, ya kawan-kawan!!




Oh, merajuk macam kat Kuantan nanti tak boleh nak beli bantal ke apa?? Dan tadi gi shopping sikit untuk bawak gi Kuantan. Ingat nak setel semua kat sini je lah. Tak kesah la kereta tu nanti jadi sesak ke apa, yang penting barang-barang cukup.




Hahahaha. Gila eksaited beli barang, walaupun lagi sebulan masuk UIA Kuantan.

No comments: