Wednesday, June 2, 2010

Lambang Zionis di Komputer Anda!!!

Seorang kawan kat Facebook minta sebarkan hal ni. Tanpa sedar, rupanya dalam komputer kita ni, ada simpan lambang zionis lahanat ni. Dalam Microsoft Office ye, kawan-kawan. Jadi, apa tindakan kita?? DELETE saja!!!




Pergi ke Computer > Program Files > Microsoft Office > MEDIA > CAGCAT10 > J0285926



Akan jumpa imej ini [ini telah F edit dengan X merah tu].


Maka, tolonglah DELETE dan Empty Recycle Bin terus.



Tolong sebarkan ya!!




p/s : Mungkin ada yang rasa atau fikir, apalah sangat delete benda alah ni kan. Suka hati korang la. F hanya menyampai dan menyebarkan saja.

6 comments:

redriben said...

fikah.. camana nak wat tu?? tak reti la.. kite gune microsoft office 2007

cik ani said...

cik redriben, anda pergi ke my computer, then pergi ke (C:), then cari folder program files,then cari folder microsoft office, open folder MEDIA, then open folder CAGCAT10, dalam tu anda cari la gambar tersebut..semoga jupe ye, gud luck.

cik F,agak2nya ada efek pape x nanti? saya dah padam..neway,thanks..say NO to ISRAEL.

fikah © said...

redriben;
heee.
thanks to cik ani, die dah tolong explain kat atas ni.

fikah © said...

cik ani;
thanks cik ani for your expalanation.
efek??
xbrani nak cakap pape la.
rasenya takde kot, sebab itu hanya imej.

yup3.
say a big NO to that damned israel.

Aku Memang BeGiNi said...

macam2 diaorg nih, mmg hebat..bg semua logo and simbol lahanat diaorng,k la, nanti saya check.ade ke tak

fikah © said...

Aku Memang BeGiNi;
ok2.
check ya.