Monday, June 14, 2010

Kenapa F baru tahu Azizulhasni Awang ada blog rupanya??!

Tengah usha-usha Facebook. Takde apa-apa updates. Iya, itu tanda ketidakfemesan F. Sumpah bosan gila tengok FB sekarang ni. Tak rasa sangat ada benda nak buat. Kemudian, ternampak kak Izzah ada komen kat FB Azizulhasni Awang. Baru tahu rupanya dia ada FB sekali dengan blog tu.


Jenguk-jenguk blog dia. Memang sempoi habis la blog dia. Baca kisah hidup dia sehari-hari pun tak bosan. Oops lupa nak bagitau, semua dah tahu kan dia dah kahwin. Jadi peluang untuk mengorat dia memang tak ada. Sila jenguk blog hanya untuk kepuasan je. Mengorat-mengorat ni, tolak jauh-jauh.


Kalau tak silap sekarang ni, bro kita ni dekat Jepun. Ada perlawanan kat sana - ACC Track Asia Cup 2010. F mungkin tak tahu sangat pasal cycling segala ni, tapi F memang kagum dengan semangat dia. Tubuh mungkin kecil, tapi jiwa dan semangat dia tu besar.


Boleh ikut perkembangan lanjut pasal bro kita ni kat;

[1] page FB [sila klik Like]

[2] Twitter

[3] blog thepocketrocketman


Sedikit info mengenai bro Azizulhasni [kredit pada page FB beliau]

Name : Mohd Azizulhasni Awang
Date of Birth : 5 January 1988
Age : 22
Place Of Birth : Dungun, Terengganu
Occupation : National Cyclist
Discipline : Cycling (Track)
Event : Keirin, 200m sprint , Team Sprint
Coach : John Beasley


Tahniah buat bro Azizulhasni Awang sebab berjaya meraih pingat Perak untuk salah satu acara individunya dan yang terbaru, pingat Emas buat team sprint.


Majulah Sukan untuk Negara!!



Kredit :

4 comments:

IzzahFarhana said...

akak tau blog bro azizul dr blog gf dia tp now dah kawen la.hehe tau kak tya punya blog sbb nurulism penah sebut2. ;)

fikah © said...

IzzahFarhana;
oh, wife bro azizul pun ada blog??
pasangan yang mantap la!!

cik panadol said...

sy x follow blog Azizul tp cube follow blog wife die, tya...mmg bnyk citer best!they're such a lovely couple.....

http://tyailyana.blogspot.com/

fikah © said...

cik panadol;
thanks;
terus usha blog dia.
memang sempoi habes la.