Monday, June 7, 2010

Kata Kunci 06062010


Keywords [Ahad, 06/06/2010]


coffee mate nota cinta, nota cinta coffeemate, coffemate-nota cinta, soundtrack coffee-mate - nota cinta episode.

lebih kurang je semua keywords ni, maka kita letak je satu tempat sini. Entri dah pernah dibuat maka bolehlah rujuk sini. Lagi pulak, sekarang ni, memang dah ramai orang buat entri pasal nota cinta ni. Senang je nak carik rujukan selain F. Klik sahaja imej kat bawah ni, jumpa la entri F pasal Nota Cinta ni.






fb fikah.

fb F?? Bukan apa, F ni jenis susah sikit nak add orang, dan susah jugak nak confirm friend requests jugak. Bukan apa, tak larat nak layan walls yang penuh dengan spams segala. Tapi, kalau nak add jugak, silalah ke sini.


Haaa!!
Amek ko besar gedabak.
Lupa nak kecikkan.





kenapa masih single?

Agaknya, mesti orang ni satu geng dengan F ni. Geng single yang sangat ready to mingle. Heeee. Kenapa F masih single?? Bacalah.. - Ya, saya masih single!!



mentor 4 dan ila mentor episod 1.

F sebenarnya dah tak tengok sangat Mentor ni. Tulis entri itu hari pun, sebab kawan punya pasal. Heee. Tapi tak salah kan nak perkenalkan bakat yang memang terserlah vokalnya tu.

Ila Mentor 4 - 1 dan Ila Mentor 4 - 2


apa kerja yang kita boleh buat dengan internet?

Internet ni, ibarat segala maklumat di hujung jari saja. Korang taip je apa yang korang nak cari, nanti terjumpa la segala macam info, sama ada yang perlu atau pun tak perlu. Memang banyak benda yang kita boleh buat. Haisyh~~kenapa tajuk macam nak buat esei je??


kovoi palestin.

Rasanya ada typo kat kovoi tu kan?? Patutnya konvoi. F tak bercerita sangat pasal ni, sebab F tak sesuai. F masih perlu banyak muhasabah diri dulu, betulkan apa yang patut. Cuma F boleh cakap, jangan lupa doa untuk konvoi tu. Tapi boleh jenguk blog bro Joe, dia pengulas yang baik pada F tentang hal konvoi ni.

Konvoi Palestin 1 dan Konvoi Palestin 2

Sebenarnya, banyak lagi, tapi boleh la jenguk lagi kat blog bro Joe tu.





Sekian sahaja laporan kata kunci pada hari Ahad, iaitu semalam.

6 comments:

Farid MOFASAD said...

hai~


saya single :)

haahahah

:P



....

MARI SERTAI KEMPEN KAMI BLOGGER PICISAN MENENTANG KEKEJAMAN ISRAEL!!



thanz join kempen ini!!

fikah © said...

Farid MOFASAD;
oh, single eh??
boleh la baca kenapa saya masih single tu.
heee.

kempen??
oh, sama2.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

same2 kite tentang kezaliman iyea :)

fikah © said...

miss lolly a.k.a luvfareda;
betul3 cik lolly.
jom3!!

Aku Memang BeGiNi said...

wow, siap ade key word tuh, menarik2,

fikah © said...

Aku Memang BeGiNi;
heee.
keyword bese2 je.