Monday, June 28, 2010

Double awards!!

Malas nak cakap panjang, sebab tiba-tiba je waktu nak buat entri ni, dapat mesej yang tak menyedapkan hati daripada kawan F. Kesian dia. Jadi, F cuba buat seringkas mungkin untuk entri ni.


Award pertama dari cik Ney.



1. Anda mesti beri pujian padaa pemberi award ni

Terima kasih banyak-banyak la cik Ney sayang. Sudi bagi award kat blog tak seberapa ni. Cik Ney ni orangnya bijak, cantik manis lagi, oops, jangan main-main, dia sudah pun berpunya tau.


2. Sila beri award kpd 10 blogger yg laen..

 Sesiapa yang membaca entri ni, dan sudi menerima award ni, ambil sahaja ye. F tengah rushing sekarang ni.


3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni

Dah buat pengumuman kat atas tu. Silakan ambil, jangan segan, F tak marah punya.


4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great??

Blog ni biasa-biasa saja. Best atau tidak, bukan F sendiri yang tentukan, para pembaca la sebagai cermin blog F ni. Kalau dorang rasa best, dorang baca, tak best, F minta ampun dan maaf sangat-sangat la, sebab F ni masih banyak kekurangannya. Terima kasih, buat yang sudi membaca blog yang banyak merapu ni.




Award kedua pulak daripada Izzaradhiah



1. Adkh anda rasa hpy skrng?hurm, biasa-biasa saja.


2. Kenapa anda rasa hpy?
entahla, bergantung pada keadaan.


3. Apk yg boleh membuatkan anda hpy?
kalau dapat date dengan yang tersayang.


4. Pernah anda menerima tag?
ya, pernah.


5. Nyatakan warna yg anda suka?
macam-macam warna nampak ok je pada mata F.


6. Beritahu 9 orng yg anda TAG
F tak larat la nak tag orang. Sesiapa mahu, ambil je.

2 comments:

suhaisweet said...

Nice...i got latest too, kinda real Good Idea

Aku Memang BeGiNi said...

WOW, MURAH HATI NANTI AKAK AMBIK EH..TQ....