Tuesday, May 25, 2010

Tensen!!

Hari ni asyik-asyik tensen je tau. Dok serabut fikir macam mana nak survive kat Melaka tanpa Internet?? Sebab broadband Angah dah bawak balik ke tempat dia. Padahal dah pesan hari tu, suruh tinggalkan kat sini. Nak bawak gi Melaka.



AHHHH!!!



Sumpah blurr gila. Takkan nak angkut router Streamyx tu, bawak gi Melaka. Alahai...dahla gi Melaka sampai hujung bulan ni. Dari pagi esok, sampai 30/31 gitu. Lama tuu. Takkan nak biar blog ni bersawang. Kalau buat auto-published pun, nak ping macam mana pulak??



Masalah betul F ni kan?? Harap-harap hotel tu ada wi-fi. Tak pun, alamatnya, bak kata bestie, ang pi lepak McD, pi tido sana. Tak pun pi Starbucks. Beli la air apa2 pun. Tak gitu Zaty oii??

No comments: