Monday, May 31, 2010

Sudah Pulang..

Assalamu'alaikum.



Maka, sekarang ni, alhamdulillah, F dan Mama sudah selamat sampai rumah jam 1.30 pagi tadi. Dari Melaka, bertolak pukul 10 pagi, singgah Nilai 3, shopping kain baju sikit. Dapat la 2 pasang kain Korean cotton. 1 pasang RM30. Beli dua sebab terjatuh hati sangat-sangat. Sampai rambang mata weh.



Lepas tu, masuk area KL jap. Pergi Giant Batu Caves, cari gula. Kat Kelantan dah tenat, habis stok kata Abah. Cari punya cari, kat situ pun licin jugak. Pulang la tanpa gula.



Maaf sebab banyak hari tak update. 2, 3 hari pertama tu dapatla jugak, tapi lepas tu, jadi lembab gila dan langsung tak boleh connected dah. Maka bersarang la segalanya.



Mata tak mengantuk, tapi badan penat ni. Maklumla, perjalanan lebih 12 jam tu. Harap-harap dapat lena kejap sebelum Subuh nanti.



Selamat pagi buta, semuanya!!

4 comments:

ardinihumaira said...

serius! kawasan dni memang susah nak dapat gula :'( hua... tadi pegi pantai timur hypermarket ponnnn dah kedekut nak kkasi beli gula.. takut juga melarat sampai raya.. habisla kalo gni..

fikah © said...

parah dni, memang parah.
punyala konfiden tadi masuk giant tu, siap tanya lagi abang yang jaga kat dalam tu.
"bang, gula kat ne??"
dia pun cakap la kat sebelah je.
skali gi tengok, dah habis licin.
habuk pun tarak.

Jard The Great said...

selamat petang.. =)

fikah © said...

selamat petang kak jard!!
;)