Tuesday, May 11, 2010

Siapa Minat Ila Mentor 4??

Tak sangka entri yang lepas berkenaan Ila Mentor, mendapat sambutan, sehingga kan ada seorang saudara Ila yang sudi meninggalkan komen di entri tersebut : Joe Flizzow si Mentor dan Ila si Protege.



Dan F juga dapati carian kata kunci mengenai Ila yang paling banyak kat akaun Nuffnang F. Maka, kalau korang ingin menjadi penyokong Ila, bolehla ke fanpage Ila di Facebook.


Kat situ, macam-macam ada. Nak tengok video Ila perform pun boleh, nak tahu siapa Ila dengan lebih lanjut pun boleh jugak. Semua ada kat situ.



Apa lagi, jenguklah sekarang!!

6 comments:

Aku Memang BeGiNi said...

tu lah, sayang tak vote die, kalau die kalah semata mata kurang undi populariti, memang sayang seribu kali syg, it ok, my b aftr this,..semuanya berubah

Lovely Bella said...

huhu x berkesempatan pun nak negok mentor nih.. hehe besh ke? x per2 nanti laa nak gi tgk.. salam singgah di waktu ptg sambil mkn kopok leko..

milimilo said...

hebat gak penangan ila ni.nak start minat lah cmni =D

fikah said...

Aku Memang BeGiNi;
itula. bakat besar jangan dipersiakan.
atau ini mungkin strategi pihak penyiaran supaya orang lebih bukak mata untuk vote ila??
sama2 la kita terukan sokongan!!

fikah said...

Lovely Bella;
ila ni best tau akak!!
vokal dia memang mantap la.
heee.

ni ngah minum milo ais di musim panas.hee.

fikah said...

milimilo;
jom kita minat dia reramai.
tak rugi tau, sebab dia memang power.