Saturday, May 22, 2010

Shahir Juara AF8!!


Tahniah kat Shahir sebab berjaya menjadi juara Akademi Fantasia 8!!



Dah boleh agak dah dia bakal dapat juara AF8 waktu dia masuk kembali ke akademi. Waktu tu, memang dah jangka, sah-sah dah ni, si Shahir ni mesti juara punya.



Siapa sangka, tengah F ni sibuk-sibuk download drama Korea, sempat layan konsert akhir AF8 ni. Padahal, awal-awal dulu, tak nak layan sangat.



Bukan apa, dah akhir ni, nak tengok jugak prestasi dorang ni. Ternyata, Shahir tak menghampakan. Single dia pun, Kebahagiaan dalam Perpisahan, memang kaw-kaw!! Stail macam lagu rock lama dulu-dulu, tapi sedap telinga mendengar.


Dan waktu Shahir perform Biru Mata Hitamku, memang sangat best. Permulaan lagu macam digubah balik, tapi masih ngam la kalau dengar.



TAHNIAH SHAHIR!!!



p/s: Anna mesti suka ni..

4 comments:

CikLilyPutih said...

Congrats to Shahir, tapi i suke maulana dgn lagunya RSVP tu sedap aa

a's said...

memang suka sgt tau!!hehe

fikah © said...

CikLilyPutih;
yup!!
stuju!!
lagu RSVP yang dok asyik terngiang2 kat telinga ni.

fikah © said...

a's;
suka la kamu sebab si shahir dah menang.
heeee.
rajen btol menge'vote'.