Monday, May 10, 2010

Saya Perlu RM180 untuk Ini..

Saya mahu ini.


Hari tu, waktu kat PJ kejap, waktu nak ambil transkrip akademik, sempat pergi Berjaya Times Square, tanya harga untuk boxset All About DBSK 2. Nak tanya ahjumma [makcik] tu, tapi dia sibuk cakap kat telefon. So, I asked the Chinese guy instead, and he said, it's RM180. Tapi tak de dah free gifts segala tu, sebab limited je. Lagipun, ini sejak 2,3 tahun lepas lagi.


Mahu dan mesti beli, sebab kawan-kawan F yang hard-core fans, cakap Season 2 yang paling best. Nak beli kat Internet, susah sikit sebab tak de Paypal dan agak mahal. Yang ni murah sikit, sebab Hong Kong version. Bukan cetak rompak ke apa, cuma tempat je lain. Kualiti sama je. [benda lain tak pe pulak cetak rompak..hee..]

Kredit : GoogleImages

Alahai..bila la nak gi ambil gaji bulan 4 tu?? Kalau tak, dah mintak kawan belikan dan tolong pos sekali.

Kan best kalau ada orang sudi sponsor??

7 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam... try tengok streaming... kat
www.mysoju.com...

nie citer korea kan???
hehehehe

- zuriey - said...

best ke citer ni..lama tak layan citer korea

Sarah Kushairi said...

kat malaysia mahal. Tau tak Afi, kat Singapore, satu album DBSK S$9.90 je!
Kalau convert duit Malaysia, lebih kurang RM20 je. O__o.

Kalau yg boxset tu tak pasti. Lagi murah drp Malaysia kot. hehe.

fikah said...

miMiE aZiMaSK ^V^;
mimie sayang..hee..
rasenya takde kat mysoju kot..
sebab ni bukan citer..
tapi more to what the arstists do behind the scenes..
ada main2 quiz, talks and many more..
hee.
anyway, thanks dear!!

fikah said...

- zuriey -;
nak kata best tu, tak berani cakap, sebab empunya diri pun tak tengok lagi.
tapi lepas baca reviews dan dengar kawan2 cakap, rasanya tak rugi nak beli.
sebab season 3, F dah ada.
oh, ini bukan cerita sebarang cerita ya sayang.
heee.

fikah said...

Sarah Kushairi;
oh darl!!
i know..i know..
malaysia ni, wlaupun i cakap murah,sebenarnya masih mahal compared to certain places.
and actually, kl's ones more expensive.
i got the concert dvd for only rm26, compared to rm150 in mystar.
of course, no free gifts whatsoever la kan.
if u happen to be in singapore again, inform me ya!!
nak kirim ok??

Sarah Kushairi said...

Haha, Ok. Sure! :D