Friday, May 21, 2010

Saya Penyebab Orang Lain Berblog??

Syukur, murah rezeki, dapat award lagi. Agaknya, bulan ni memang bulan awards la kot, banyak awards F tengok orang dok sibuk bagi.


Terima kasih ya, NEY. Ney ni sebenarnya si Shieda, kawan waktu kat Pusat Asasi UIA dulu. Alaa, yang Shahir AF pernah masuk kejap, senior F tu. Sayangnya, tak dapat nak kenal. Hahaha. Eh, dah melalut.



Yang buat F terharu waktu gi ambil award ni, ialah kata-kata Ney yang describe kan setiap blogger. Istimewanya, sebab Ney kata F penyebab dia blogging. Oh, cik Ney, sweet la kamu ni.



Oh, maafla sebab nak perasan sorang-sorang kejap. Tak sangka sebenarnya, F ni boleh buat orang blogging. Tapi kalau nak kata penyebab, bukan la kot, perangsang tu, ada la.



Okeyla, nak tahu sejauh mana F sebabkan dia berblog, boleh la jenguk ke blog cik Ney - the humming bird. Kat blog Ney yang ke-2 ni, dia banyak bercerita tentang isu-isu semasa dan lain dari yang lain. Boleh minta jugak dia ulas tentang apa-apa isu juga. Bagi tau je dia ok??



1- Apa yg bermain difikiran anda sekarang ni??

Tak ada apa-apa pun. Sangat kosong, pening-pening lagi sebab hanya dapat tidur selepas Subuh tadi. Itu pun lena tak lena sebab si Angah dok kacau.



2- Apakah nama samaran u'all??
 
Kat blog, F. 
Kat luar, fikah, kah, ppi, fik. 
Oh, Opah panggil F, Manja. Heee.



3- Berikan 3 orang yg u'all sayang...
 
Keluarga, kawan-kawan dan bakal si dia. Hahahahaha



4- Panggilan utk si DIA
 
Min la kot, sebab dengan orang yang namanya Min. Heee. *tipu*

Kredit : seperti di imej.


5- Hadiah yg korang impikan dari seseorang yg istimewa..
 
Kasih sayang..hahaha [bila otak dah sengal, aku pun jadik sengal]



6- Blog mane yg korang suke visit??
 
Sangat banyak. 
Blog yang F follow.  
Blog yang ada kat blogrolls tu. 
Blog kawan-kawan.



7- Tag kan kepada 15 org rakan blogger korang..
 
Alahai..awat la banyak sangat ni..F buat setakat yang termampu ya. Kepala dah senget sangat dah ni.
 
Innz90 - budak malas yang menulis dengan sangat sempoi.
Elynn - kawan kat Pusat Asasi UIA dulu.
Anis - yang bakal ke US bulan 8 ni. sangat gila-gila.
Zai - yang rajin bertandang.
Nurain - akak misi yang F kenal dari zaman F tarak pape lagi.
Srii - ex-rumet F, yang kepala otak sengal, tapi kreatif. oh, dia design blog dia sendiri tau.
Anna - si ketagih yang sama ngan F, kawan Srii, gila fotografi.

6 comments:

Aku Memang BeGiNi said...

wow, tahniah2....byk2 tahniah weh...share ler awrd tuh

Lovely Bella said...

wahh.. fikah asik dpt award jerk nih.. tahniah2!!.. hehehe :)

Roxy zai said...

wah..tq laling..^_^

fikah © said...

Aku Memang BeGiNi;
heee.
nak share ngan ramai orang tapi wakt tu, mood untuk berblog tak sangat.
maka tak leh nak share ramai2.
kalau akak sudi, terimala award ni.

fikah © said...

Lovely Bella;
heee.
thanks akak.
akak pun rajen memnberi kan??
heeee.
sori tak share ngan akak haritu.
sebab bermasalah sket aritu.

fikah © said...

Roxy zai;
no big deal, darl!!