Sunday, May 23, 2010

Rasa Bengang dan Bengong!!!

Ish, penat gila aku mendownload, tinggal lagi sejam, masa tu la Internet terOFF, masa tu jugak la tetiba muncul firewall segala mak nenek. Bengang sebab selalu jadi macam tu, bengong sebab aku dah penat menunggu.



Bila emosi dah tak berapa nak stabil ni, mula la nak moody la, malas la. Segala benda yang dibuat rasa serba tak kena. Itu salah, ini salah. Semuanya rasa salah.



Dahla my Big Boy, si Moy tu buat hal. Tak nak langsung nak dengar cakap orang. Orang larang dia masuk rumah, siap jerit-jerit lagi kat dia, dia boleh je buat bodo, macam tak de apa-apa. Bila marah, mula la dia sondolkan kepala kat kaki, menggesel-gesel sambil sempat lagi bergolek-golek. APAKAH??!!



Ahhh!! Tak larat dah ni nak download. Tapi lagi dua episod je, kiranya lebih 1GB lagi. Tapi sebab download dari Megaupload [MU] dan tak ambil pakej Premium, maka kena download satu-satu dan agak slow sikit.




Gerak dulu la ye. Nak sambung main Plant Tycoon.


Rasanya, tengah bengang ni, baik rilek-rilek baca entri ni dulu.


Kredit :

2 comments:

kenwooi said...

i cant download anything at all since my internet so bad =P

fikah © said...

kenwooi;
pity u ken.
mine almost equals yours, bcoz the download would stop abruptly when it's almost done.
duh~~