Wednesday, May 26, 2010

Random Updates 2 !!

[1] Pagi nanti, bakal berangkat ke Melaka. Ikut Mama ke seminar selama 4-5 hari. Cuak gila-gila sebab tak nak tinggalkan blog ni. Aduhai..



[2] Bukan apa, dengan kepergian tanpa bawak broadband ni, macam susah sikit. Jadi, F khuatir jugak macam mana nak update blog ni kelak.



[3] Pukul 8-9 pagi akan bertolak, tapi baru pukul 2 pagi ni nak kalut pack barang. Teruk betul?? Well, I'm a very last-minute person. And that also applies in my studies, too. Heeee.



[4] Mengharapkan jumpa sumber Internet kat sana. Tengok la, kalau kat hotel tu ada wi-fi, tak pun kena la bersusah payah gi Starbucks, Mc D ke.



[5] Tak sabar nak serbu panggung wayang, nak tengok segala movies yang ada, sebolehnya. Sebab baru lepas dapat duit gaji.



[6] Duit gaji RM350 je bulan lepas, bos kata patutnya RM320 lepas dipotong dengan ketidakcukupan duit waktu kerja. Tak pe la bos. Oh, separuh masuk ASB, yang selebihnya, kena pandai-pandai la nak buat apa.



[7] Guna sikit duit tadi untuk beli novel. Faisal Tehrani - Tunggu Teduh Dulu. Sebenarnya, dah baca kat novel bersiri waktu dalam Utusan dulu. Tapi rasa tertarik pulak nak baca balik.

Di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009
Oh, sila intai muka Faisal Tehrani je.
Abaikan si cemolot kat sebelah tu.


Dan beli majalah Cosmopolitan jugak. Cliche kan, for a girl like me. Heee. Rasanya lagi best kot dari Remaja. Ooops!!



[8] Rasa nak pergi Youth'10 sangat-sangat. Lagipun, Melaka dan KL dua jam je kan?? Ada sape2 nak date beramai-ramai?? Heee.

6 comments:

Aku Memang BeGiNi said...

alahai, cyang tul kt blog die, muke mcm pernah kenal, tapi di mana yah,...emm, pelanduk 2 serupe kot, hehhhe, happy holiday, happy mood

Lovely Bella said...

suke gaks bace majalah cosmopolitan!!! remaja?? erk dah x remaje lagi dah nih.. heheh :)

Sarah Kushairi said...

Muka Faisal Tehrani tu dh lain la, dulu waktu zaman form 5, dia ada dtg sekolah lepas tu sign autograph kat buku dia, sampai skrg ada lagi buku tu. :)
Tapi sekarang ni nampak dia dh tua la, huhu.

fikah © said...

Aku Memang BeGiNi;
heee.
iye eh??
segan F.

fikah © said...

Lovely Bella;
yang penting jiwa akak tu yang remaja.
heee.
ingat nak langgan terus.

fikah © said...

Sarah Kushairi;
nampak je tua sikit, tapi idea masih muda lagi segar gitu.