Thursday, May 13, 2010

Mahu Barang Percuma??

 

JOHNSON'S® tengah mempromosikan losyen terbaru dorang - so Soft, so JOHNSON'S®. Jadi JOHNSON'S® dengan bermurah hatinya, ingin memberi sampel percuma 25mL buat anda yang berminat. Bagaimana caranya??

1- Sila ke laman JOHNSON'S® di Facebook. Klik Like ya, kawan-kawan.

2- Kemudian, anda akan nampak side widget yang ada Free Sample di sebelah kiri. Klik ya. 

 3- Tab baru akan terbuka dan tanpa segan-silu dan malu-malu meow, silalah isi data anda yang diperlukan.

4- Klik pada kekotak "I AGREE TO THE TERMS AND CONDITIONS FROM JOHNSON & JOHNSON" dan jangan lupa juga, klik pada "REQUEST".

5- Dan sampel tersebut bakal sampai di rumah anda dalam jangka masa 4 hingga 8 minggu. Harap bersabar ya, sebab ini produk baru.

 

Jangan bimbang, sampel ini masih lagi banyak tau. Setakat ini, masih ada..


Anda juga boleh mendapatkan sampel percuma ini, jikalau anda rajin bertandang ke roadtrips mereka. Untuk mengetahui di mana mereka mengadakan roadtrips ni, kenalah sentiasa rajin menjenguk laman Facebook tersebut. 

Kredit : 

Facebook | so Soft. so JOHNSON'S®

8 comments:

MaryamJamilah said...

Thanks for this info. dah amik. ^^

kak ina kl said...

salam...aduhai nak kena tunggu lamalah pulak ei..klu camtu gi beli ajerlah...hulur duit terus dapat jamtu jugak kan..

Roxy zai said...

rajinnya nak jejak dorg eh..good2!!^_^

NiZaM Limited said...

wahh...rajinnye jadi announcer utk johnson..
keje part time kat sane ke kak. hehe..

fikah © said...

MaryamJamilah;
dah amik tu, skang ni kena tunggu pulak. heee.

fikah © said...

kak ina kl;
heeee.
tak yah guna duit kak.
akak gi je roadtrips dorang.
terus dah dapat kot kat situ.

fikah © said...

Roxy zai;
dapat tahu dari orang lain jugak ni.
heee.

fikah © said...

NiZaM Limited;
takdelah..
buat untuk suka-suka je ni.