Sunday, May 9, 2010

Joe Flizzow si Mentor dan Ila si Protege

Tengok Mentor 4 tak?? Kalau ya, mesti dah tengok macam mana si Ila tu perform lagu Fantasia Bulan Madu yang kaw-kaw tu. Guna cara sendiri, gua suka beb!!

Kredit : Budiey.com

Sebenarnya, tak teruja sangat nak tengok. Tapi sebab kawan aku sorang ni, Mira, baik dengan Joe Flizzow, dan Mira asyik suruh orang vote untuk Ila ni, maka aku tiba-tiba jadi teruja jugak.



Tambah-tambah lagi, si cantik manis, Tiz Zaqyah yang ada kat venue tu dan pos gambar Ila kat Twitter TweetPhoto nya, sambil suruh semua undi Ila. Jom..jom..undi la Ila.

Kredit : Tiz Zaqyah

Arahan Mira untuk undi Ila Damiaa :

MENTOR10 ILA hantar ke 33399.




p/s : Mira, promosi percuma ni beb. Nanti belanja aku makan.

8 comments:

milimilo said...

uish,xtgok pn mentor tp ila ni betudung kan.cayalah =)

sukeila said...

aku memang sokong die.. memang suare die power..

Aku Memang BeGiNi said...

same la, mmg vokal die best,..lagi2 sama dgn nogori aku,..emmm

fikah said...

milimilo;
sama la..
tak layan sangat.
tapi terjangkit dengan kawan yang semangat gila sukung ila.
sebenarnya, dia minat joe.
that's why la.

oh,ya, ila bertudung.

fikah said...

sukeila;
ni aku rasa ang kan mira.
power..power!!
tapi rugi aku tak tengok duet weh.

fikah said...

Aku Memang BeGiNi;
vokal memang mantap!!
sama nogori adakah bermaksud si ila ni dari negeri 9??
syok la!!

Celciusz said...

Thnx smua yg support Ila...
Kami yg rapat dengan Ila dan saya sebagai komposer lagu Ila di Kuching sgt berterima kasih.jom sama2 meriahkan page official ila Damiaa k.

http://www.facebook.com/iladamiaa

fikah said...

Celciusz;
you're most welcomed!!
thanks to my buddy sebab she's the one that asked everyone to vote and support ila.