Monday, May 3, 2010

Flashmob Dance GLEE di Kuala Lumpur

Menarik. Memang menarik. F dapat tahu berita ni dari BangNara. Katanya, Random Alphabets dan Setel Kahwin kendalikan program ni.




Kepada sesiapa yang selalu tonton GLEE kat StarWorld, mesti suka kan kan?? Malangnya F tak tengok cerita tu. Almaklumlah, rumah ni tak ambil pakej Star, maka tak leh nak tengok la. Lagipun, kalau nak gi, macam jauh je. Kalau masih kat PJ dulu, boleh jugak pergi.




Yang F tahu, ada la ramai kawan yang minat gila ngan cerita ni. Apa yang ditunggu lagi kawan2?? Sertailah sekarang. Tak tahu macam mana nak menari ye?? Takpe..takpe..nanti dorang bagi video tutorial macam mana nak menari ok??




Maklumat lanjut di laman ini - Glee Flasmob Dance Kuala Lumpur.






Oh, boleh tonton Glee flashmob dance yang kat Seattle hari tu, 10 April 2010, bawah ni.






Kredit :
GoogleImages 
[glee]

4 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

siyes babe.

l0lly Xtaw p0m pasal neh.

Kapten said...

smeua yang datang kena menari ker? ada ler yang keras tu. muahaha

f is fikah said...

lolly;
tatau eh.
f tau ni pun sebab baca beautifulnara.
nak join tak??
heeee.

f is fikah said...

Kapten;
kena menari la kot semuanya.
haa.
keras tak keras.
yang penting layan je.
heee.