Monday, May 10, 2010

Darkbatman, Tolong Promo Entri Saya Ni, Boleh??

Segmen Khas oleh Darkbatman : Aku Punya Entri Baek Punya



Syarat – syarat:
>Buat 1 entri di mana nyatakan entri terbaik pilihan anda yang perlu darkbatman promosikan
>Kenapa anda pilih entri tersebut.
>Masukkan header darkbatman di dalam entri anda
>Last sekali, tinggalkan link entri anda di bawah komen entri darkbatman ini.


*****

Dalam banyak-banyak entri, yang terbaik F rasa, ialah entri ini :



Sebab entri ni dapat hits yang agak  tak berapa tinggi dekat profail F kat Geng Blogger. Mungkin tak sebanyak orang lain yang beribu-riban, tapi paling banyak di antara entri-entri F yang lain.


Entri ni jugak antara yang disukai ramai. Oh, maaf, terperasan sekejap. Dan bila baca balik, memang boleh gelak sorang-sorang sebab tak sangka datang idea yang gila tu.


Antara isi kandungannya :

Tulis URL blog dan nama blog anda di merata-rata tempat semampu yang boleh, seperti :

(a) pada salah satu barangan toileteries anda.
(b) pada bekas polisterin makanan anda. 
(c) pada kertas latihan.
(d) pada buku-buku nota anda.
(e) pada notis depan bilik anda.




Rasa bangga dengan entri tersebut sebab, entri itu dibuat bila tiba-tiba datang idea dan terus masuk ke blogspot. Snap gambar dalam waktu tu jugak, dan tak pandang kiri kanan dah, terus muat naik gambar. Edit-edit sikit, tulis segala idea yang ada dala kepala hotak waktu tu, maka terhasil la entri ekspres.


Ingat lagi, waktu itu, malam sebelum ulang tahun hari lahir F yang ke-20, yang mana F sempat gi layan pertandingan nasyid kat dewan. Sebelum keluar, sambil ditarik-tarik tangan oleh kawan, F sempat ping entri tersebut, yang menyebabkan blog F naik hit seketika selepas 3 jam kemudian.


Jadi, Encik Darkbatman yang dikenali dengan nama Aie, tolongla F mempromosikan entri ini sekali lagi :



Jasa baikmu memang ku kenang sampai bila-bila. Oops, ayat skema nampaknya di situ.


Sekian, terima kasih.

2 comments:

A-Y-I-E said...

sebelum darkbatman masuk kesini saya nak jadi orang pertama mengomen. huhuhuhuh

wow... nice blog.. sedap jer mata saya memandang blog awak ini..

btw.. pasal entri itu,memang bagus untuk promote blog...

fikah said...

A-Y-I-E;
terima kasih!!!
tibe2 rase blushing.
hee.pandai dah nak blushing2 ni plak.

entri promo tu, untuk suka2 je.
tapi tatau la pulak kalo ada orang sudi ikut dan buat.