Friday, May 14, 2010

Dah Kena 'Banned' dari Innit.

Lagi sedih. Tengok-tengok kena ban lepas ping entri kat situ.


Adakah sebabnya F letak link entri terbaru tu kat chatbox?? Sebab cakap tak boleh spam. Kiranya, F spam la tu eh??


Serius tak tahu pulak tak boleh letak link entri kat situ. Sebab tengok ada orang lain buat. Jadi, F ingatkan boleh.


Tolonglaa. Nak buat macam mana ni?? Rugila F, trafik dari Innit antara penyumbang utama ke blog ni. Ya ampun, sumpah tak tau. Ada sape-sape yang dah terbiasa boleh tolong tak??

14 comments:

n@m@n said...

aik..tak tau pulak kena ban kalau macam tu?

Mr Rulez said...

nk tlg tp tak tau cam ner..takpe kan GB stil ader..;)

fikah © said...

n@m@n;
itula.
F tak tau yang letak link kat chatbox dikira spam.
kalau tak, memang tak buat.
khabarnya, benda ni baru lagi, dari pagi tadi kot, kalau tak silap.

fikah © said...

Mr Rulez;
yup3.
sekarang ni harapkan kat GB je la.

zafri@ahjep said...

err...samala...kita pun kena ban malam tadi..dia kata spam..bengong tul la..dia spam selama lamanya ke ha?

NiZaM Limited said...

GB tu ape? hm, cian fikah...tp sy tak tau psl hal ni. xdpt nk tolong. saye hanya ada nuff.

fiq said...

me pun dah kena banned..geram betul..ari tu tgk semua pun buat camtu..me pun ikut..ok jer..ari ni jer baru tau...errr

papabear said...

buat la rayuan ngan nuffnang.... kan benda baru... boleh la minta maaf kot...

~Bloggerina~ said...

dah lama ade peraturan tu.rasanya dulu dia ade letak jgn letak link..sbb itu ruang chat shj.leh try send emel kot kat depa..

fikah © said...

zafri@ahjep;
dia banned dalam 24jam je kot.
sebab lepas sehari tu, dah ok dah.

fikah © said...

NiZaM Limited;
GB tu gengblogger.
boleh ping blog gak kat situ.
ada forum dan macam2 lagi.
jengukla.

fikah © said...

fiq;
sebab benda tu baru lagi.
hari tu baru stat banned.
samala kita, ikut orang lain buat kat situ gak.

fikah © said...

papabear;
heee.
dah ok dah.
heeee.
hepi.

fikah © said...

~Bloggerina~;
betul tak tahu.
sebab nampak orang lain buat,so assumed bolehla letak kat situ.

no worries, sekarang dah ok.