Tuesday, May 25, 2010

Buat Blog Lagi

Tadi baru je buat blog yang ke-5, selepas blog ini, blog The Farisian Community, livejournal dan Tumblr. Heee. Dah kemaruk agaknya nak menulis sampai nak buat blog baru.



Blog tu lebih berkisarkan pasal 'ketagihan' F, yang mana kat situ F tulis apa yang F fikir tentang muzik, F kongsi apa yang F minat. Kat situ lebih kepada minat dan suka-suki.



Bukan bermaksud blog sekarang ini, tak ada rasa minat dan have fun, tapi blog fikah mus ni, lebih serius, yang mana F rasa bertanggungjawab untuk berblog sebaik mungkin.



Sebenarnya, dah lama dah merancang nak buat blog baru untuk cerita pasal K-pop, J-pop, apa jenis muzik sekali pun. Tak lupa jugak berkongsi pasal minat F terhadap artis-artis Korea. Heee.



Heeee. Jemputlah ke blog f's addiction itu, kalau-kalau anda juga berkongsi minat yang sama. Tak pun, kalau korang nak kutuk F sebab tulis entri dalam English yang tak berapa best, boleh la jugak ke blog tu.

4 comments:

ney said...

rajin nye la kamu wat blog byk2~da la blog fikah mus ni pun entry update 2-3 kalisehari ~bagus2~

shey said...

aduh , banyak nye blog :DD

fikah © said...

ney;
heee.
semestinya blog ni anak emas.
dilebihkan sikit.

fikah © said...

shey;
tapi yang betul2 berupdate, hanya yang ni je la kot.