Monday, May 24, 2010

Blog Mentor 4??

Penangan Mentor 4 memang dahsyat weh. Tulis sikit-sikit dan biasa-biasa saja, tapi orang tetap cari. Sehinggakan keywords 'mentor' tu antara yang menguasai kat blog ni. Heeee.


Bukan apa, sebab minggu ni, F tak buat reviu dah pasal Mentor 4. Tengok tu tengok, tapi sebab layan Jangan Lupa Lirik jugak pada masa yang sama, maka terabailah sikit Mentor 4.



Ini pun sebab ada yang bertanya. Maka, F rasa serba salah la pulak sebab tak layan Mentor 4 Kumpulan A semalam, betul-betul. Kan dah rugi.

heee.
akak jangan marah haa.
heee.

Tapi, ada sorang akak ni, dia rajin cerita pasal Mentor 4 tiap-tiap minggu, selain cerita pasal aktiviti Nuffnang, masak-memasak dan hal-hal keluarga. Siapa lagi kalau bukan Kak Ina. Buat akak yang bertanya, rasanya, bolehla jenguk blog Kak Ina ni okey??


Nanti F catch-up balik dengan tengok video-video persembahan dorang kat You Tube. Baru dapat reviu elok-elok sikit.


Jika anda meminati Ila Mentor 4, protege kepada Joe Flizzow [aish, asyik nak tersalah tulis nama bro Joe Grimjow pulak], boleh la ke entri ini.


Nak tahu lebih lanjut pasal Ila Mentor 4, sila klik sini






p/s: Rasanya kebanyakan orang tengah demam Shahir AF8 tu lagi sekarang.

4 comments:

kenwooi said...

is it a contest?

Aku Memang BeGiNi said...

tq la care ngn komen tuh, tq jugak la through this blog ni gak akak just click the best blog, just click jer, yg Nuffnang tu 2 3 kerat jer akak suke,.hehe..k.tq

fikah © said...

kenwooi;
yup.
a reality music show one.

fikah © said...

Aku Memang BeGiNi;
takde la akak.
bese2 je ni.