Monday, May 10, 2010

Berita Gembira!! [Opah, Penangan Mentor dan Eyriqazz]

Tak tahula korang gembira ke tak, tapi yang pasti F gembira gila-gila. Syukur..syukur..Alhamdulillah...

1, Sebab Opah dah kembali sihat dan pulih seperti biasa. Berkat dari doa para pembaca. Alhamdulillah. Macam mana F tahu Opah dah sihat?? Dia dah mula membebel ngan F tak henti-henti. Hee.



2, Dua entri sekali gus berjaya jadi paling popular kat Blogged.my dalam tempoh 24 jam!! Penangan Mentor dan juga bro Eyriqazz.





Di printscreen kan pukul 6 tadi. Gembira tak terkata, sebab lama dah mengidam nak dok kat entri popular. Kejap pun jadik lah. Macam mana la boleh tak terperasan langsung hari ni?? Dapat tahu pun waktu nak ping entri ingin diterjah jugak oleh Darkbatman.


G-E-M-B-I-R-A!!

6 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

alhamdulillah.... kim salam peluk cium kat opah yee? kome org perak ker??? sebab perakian je panggil nenek tuh opah... hehehehe

fikah said...

miMiE aZiMaSK ^V^;
alhamdulillah..
insya-Allah, nanti akan jadik wakil peluk cium untuk opah.
heee.
teman bukan orang perak, tapi klate.
opah dan abah orang perak.
heee.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wewiittt !

tahniah :P

fikah said...

miss lolly a.k.a luvfareda;
hee.
terima kasih sayang!!
itu pun kejap je.

Nurul Zaty said...

syg! kim slam kt opah tau
alhamdulillah dia dh sihat k..

btw. tahniah!! :)

fikah said...

Nurul Zaty;
okie syg!!!
insya-Allah.
ni pun syukur sangat for every good thing that happened to me.
hepi gile.