Monday, May 3, 2010

Asyik Kena Spam Je..

Dah bosan tau. Asyik-asyik kena SPAM je blog F ni. Ini pun nasib baik dah berkurang.

Baru je kejap tadi kena lagi.


Kawan-kawan, apa nak buat haa??


Patut ke F enable kan saja function word verification?? Nak elakkan SPAM?? Atau ada cara yang lebih bagus lagi?? Sebab F faham sangat perasaan bila kena asyik taip word untuk verify sama ada komen tu SPAM atau tak. Dah tak tahu la nak buat apa.




p/s : Sekarang ni tengah menahan sakit gusi bengkak. Ya Allah, memang sakit yang amat.. Ada petua??

p/s/s : Comment moderation masih di enable, sebab tak mahu terlepas balas komen dan balas kunjungan balik.

2 comments:

Kapten said...

moderate lg senang kot
senang untuk pemberi komen :)

f is fikah said...

Kapten;
thanks.
takut ada yang salah paham je.
heeee.
lagipun,semua komen biasanya approved je.
except for spam yang sengal tu.