Thursday, May 6, 2010

30 Days Project : Day 01 : Picture of You - DBSK

theme : your favourite song


It would always be this song. I always thought so. Ya. Memang lagu ni. Waktu dengar dorang dalam perbalahan dengan syarikat naungan dorang, orang lain asyik dengan lagu Don't Say Goodbye, tak mahu mereka berpecah. Tapi F setia dengan lagu ni. Ingin laung pada Cassiopeia [gelaran buat peminat DBSK] yang lain, inilah lagunya yang patut kita sama-sama nyanyikan. Dengan penuh pengharapan.






Liriknya pun, F rasa sangat bermakna. Tengokla siapa yang tulis - Xiah Junsu. Bait-baitnya, F rasa sangat indah. Lagunya, F rasa tak adala sedih sangat, tapi tengah-tengah emo, haru jugak dibuatnya.



Lagu ni ada tajuk lain jugak -Afterglow. Tak tahula kenapa banyak tajuk, tapi taip mana-mana kat Google pun, akan jumpa, dengan syarat setiap lagu mesti ada DBSK atau TVXQ.



Dari kiri :
Xiah Junsu, 
Micky Yoochun, 
Hero Jaejoong, 
Max Changmin & 
U-know Yunho


Maaf sangat, tak ada gambar dorang. Hilang semuanya yang lebih 500 kot. Sedih tak terkata. Gambar ehsan dari Google. Tapi boleh tengok muka sorang-sorang dalam MV ni. Maaf jugak kalau lambat loading. F cari mp3 je, tak jumpa yang sesuai. Nak letak mp3 macam yang ZackZukhairi buat, lupa pulak tutorialnya kat mana.



Dah dengar?? Macam mana??


F berkata : Dah nak kena bersiap-siap ke JPN, nak buat IC baru. Aih, nak kena tangkap gambar dengan jerawat kat hidung. Malu..malu..

4 comments:

Lovely Bella said...

Hey Gorgeous!!

If ade mase terluang sudi2 kan la diri amik award di blog saye.. yerk.. tq :)

f is fikah said...

Lovely Bella;
thanks!!
dah amik dan dah wat entri.
thanks again!!

milimilo said...

oh,minat kpop ye.heeee.bile nk day 2 ni?

fikah said...

milimilo;
alahai..
day 2 tersekat2..
tak tahu nak amek movie mana..

kpop??
bolehla tahan minat..heee.