Saturday, April 17, 2010

Status Glitterati Nuffnang Anda

Sape-sape yang guna Nuffnang, mesti tahu kan apa itu status Glitterati kan?? Kalau tak tahu, boleh je baca kat sini - Glitterati.

Hari tu, F ada tanya Nuffnang. Kalau letak ads yang bla..bla.., boleh jejaskan status Glitterati tak?? Dan ini jawapannya kurang 24 jam dari pertanyaan F yang dihantar menerusi tiket ke Nuffnang.

F tanya :

Nuffnang jawab:


Jadi, janganlah segan-segan atau malu-malu miau nak tanya Nuffnang. Walaupun ada orang rasa macam soalan tu paling bodoh pernah ditanya, tapi it won't do you any harm. No worries.

Macam mana nak tanya??

[1] Log in ke Nuffnang.


[2] Klik ikon [CONTACT US].

[3] Pilih Blogger Enquiries / Suggestions. Klik [Next].



[4] Isikan borang tersebut dan soalan anda. Jika anda rasa soalan anda sangat penting, klik [High]. Biasanya, F akan pilih [Medium] je. Senang sikit. Klik [Submit ticket].


[5] Satu emel akan muncul dalam inbox emel anda dari Nuffnang, yang mengesahkan bahawa pertanyaan atau cadangan anda sudah dihantar. Maka, anda hanya perlu tunggu untuk mendapat jawapan dari Nuffnang.

Mudah je kan??

4 comments:

aPiHaSe said...

yupp2..iklan dr msia je yg effect gliterati..

Mus said...

malu bertanya sesat jalan

.::WaNiE::. said...

oooooooo terima kasihhh

saya_arief said...

ooh...baru taw nih.